Torek, 24. november 2020, 18:20
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.12.2013

Vremenska napoved - 9. december 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 9. december 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.12.2013Danes bo v večjem delu države pretežno oblačno. Čez dan bo zlasti na Notranjskem in ponekod na vzhodem delu države prehodno zapihal jugozahodnik.
Jutri bo v vzhodni Sloveniji zmerno do pretežno oblačno. Drugje bo delno jasno, zjutraj po nekaterih nižinah megleno. Zvečer in v noči iz torka na sredo se bo nebo pooblačilo tudi v osrednjih krajih.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -6 do 1, na Primorskem do 5, čez dan bodo najvišje temperature pa od 2 do 8, danes na Primorskem približno 10, jutri približno 13 stopinj Celzija.

V sredo se bo na zahodnem delu države nebo zjasnilo, drugje pa bo še pretežno oblačno. V četrtek bo precej jasno, le na severovzhodu bo še pretežno oblačno. Zjutraj in del dopoldneva bo po nekaterih nižinah megla.


Sosednje pokrajine
Danes bo zmerno do pretežno oblačno, manj oblačnosti bo ob Jadranu. Jutri bo vzhodno od Slovenije oblačno, drugje se bo ranebo zjasnilo.

Gorski svet
Danes bo zmerno do pretežno oblačno, manj oblačnosti bo na območju Julijskih Alp. Pihal bo rahel do zmeren, v visokogorju občasno tudi močan severozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov -1 stopinja C.
Jutri bo precej jasno, le na območju Pohorja bo pretežno oblačno. Pihal bo rahel vzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov -1 stopinja C.

Vremenski pojavi na dan 9. december:
9.12.1980
Zelo mrzlo jutro, predvsem v nekaterih krajih na Notranjskem in Dolenjskem. V Babnem Polju je bil z minus 29,6 stopinj C dosežen decembrski rekord; v Novi vasi na Blokah so namerili minus 28,0 stopinj C, na Rakitni minus 25,1 stopinj C, v Ambrusu minus 25,0 stopinj C, v Kočevju minus 22,6 stopinj C, v Celju minus 21,0 stopinj C in na Vrhniki minus 20,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Chittagong | photo bing