Četrtek, 3. december 2020, 14:26
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
5.12.2013

Vremenska napoved - 5. december 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 5. december 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 5.12.2013Danes bo precej jasno, občasno zmerno oblačno. Na Primorskem bo pihala rahla burja, v severovzhodni Sloveniji pa bo popoldne zapihal južni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 6, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku zmerno do pretežno oblačno in ponekod po nižinah megleno. Čez dan se bo od severozahoda jasnilo. V severni Sloveniji bo zapihal severni do severozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od -7 do -2, ob morju približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 7, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.

V soboto bo precej jasno, severozahodnik bo oslabel. V nedeljo bo delno jasno, občasno pretežno oblačno.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes pretežno jasno, v Kvarnerju prehodno pihala rahla do zmerna burja. Nekaj več oblačnosti bo v krajih severno od nas. Jutri se bo v krajih severno in vzhodno od nas prehodno nebo pooblačilo. V vzhodni Avstriji in na Madžarskem bo zapihal okrepljen severozahodnik.

Gorski svet
Danes bo precej jasno, občasno bo več koprenaste oblačnosti. Smer vetra se bo spreminjala, popoldne bo prevladoval zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.
Jutri bo v prvem delu dneva zmerno do pretežno oblačno, čez dan se bo postopno jasnilo. Pihal bo zmeren, v vzhodnih Karavankah in na Pohorju občasno močan severozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa približno -9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 5. december:
5.12.1992
Zelo obilne padavine v zahodnem delu Slovenije, meja sneženja se je v noči na 6. mesec december z približno 2000 m spustila na približno 500 m nadmorske višine. Do jutra 6. decembra je v nekaterih krajih padlo preko 200 milimetrov padavin v 48 urah. Na padavinski postaji Lepena so namerili 282 milimetrov, v Bovcu 276 milimetrov, na Vojskem nad Idrijo 235 milimetrov, v Stari Fužini v Bohinju 213 milimetrov, na Zgornjem Jezerskem 198 milimetrov in v Ilirski Bistrici 124 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Ankaran | planina