Ponedeljek, 23. november 2020, 20:12
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.12.2013

Vremenska napoved - 3. december 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 3. december 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.12.2013Popoldne bo v glavnem jasno, tudi nizka oblačnost v jugovzhodnih krajih se bo razkrojila. Burja na Primorskem bo slabela in preko noči ponehala. Čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 5, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno, po nižinah v notranjosti Slovenije pa bo dopoldne megleno, ponekod lahko tudi večino dneva. Zjutraj bodo najnižje temperature od -8 do -2, čez dan bodo najvišje temperature pa od 2 do 7, na Primorskem do približno 10 stopinj Celzija.

V četrtek bo precej jasno, po nižinah v notranjosti Slovenije pa bo zlasti zjutraj in del dopoldneva megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo ponovno zapihala rahla burja. V petek se bo oblačnost povečala, ponekod bodo prehodno možne rahle, kratkotrajne padavine.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo precej jasno bo, le v Liki in Gorskem Kotarju bo občasno zmerno do pretežno oblačno. Burja ob severnem delu Jadrana bo slabela. Tudi jutri bo precej jasno, po nekaterih nižinah pa bo kar dolgotrajna megla.

Gorski svet
Danes bo jasno. Pihal bo zmeren veter vzhodnih smeri, ki bo popoldne slabel. Zaradi dotoka toplega zraka v višinah so nastale plasti hladnega zraka s temperaturo pod ničlo, te so v glavnem pod približno 1500 m, in toplejše, kjer bo temperatura nekaj stopinj nad ničlo.
Jutri bo jasno. Pihal bo rahel severni do severozahodnik. Še topleje bo kot danes, temperatura bo na nadmorski višini 1500 m približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. december:
3.12.1966
Do 7. ure zjutraj je v nekaterih krajih v višje ležečih predelih padlo preko 200 milimetrov padavin v preteklih 24 urah. V Ukancu v Bohinju so namerili 269 milimetrov, v Lepeni v Zgornjem Posočju 234 milimetrov, v Revenovšah nad Idrijo 228 milimetrov, v Plužni pri Bovcu 205 milimetrov, na Zgornjem Jezersko 166 milimetrov in v Solčavi 135 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Brufut | planina