Torek, 1. december 2020, 10:24
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
23.12.2013

Vremenska napoved - 23. december 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > december > 23. 12. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 23. december 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 23.12.2013Danes bo v severni in vzhodni Sloveniji delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno. Zlasti na Primorskem in Notranjskem bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Po nižinah severovzhodne Slovenije bo megleno. Čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 13, v severovzhodnih krajih od 1 do 4 stopinje.
Jutri bo v zahodni polovici države oblačno z občasnim rahlim dežjem, drugje bo delno jasno. Krepil se bo jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature v krajih z oblačnim ali vetrovnim vremenom od 4 do 9, drugje približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 13 stopinj Celzija.

V sredo bo oblačno, padavine se bodo na zahodnem delu države krepile in se širile tudi nad osrednje kraje. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 1300 metrov. Ob morju bo pihal jugo, drugje okrepljen južni do jugozahodnik.
Do četrtka zjutraj bodo padavine zajele vso državo. V četrtek bo oblačno in deževno. Meja sneženja se bo popoldne v severni Sloveniji spustila pod 1000 m nad morjem.


Sosednje pokrajine
V krajih zahodno in južno od nas bo večinoma oblačno vreme, ponekod v sosednjih krajih Italije ter v Istri in Gorskem Kotarju bo občasno rahlo deževalo ali rosilo. V krajih vzhodno in severno od nas bo delno jasno, ponekod po nižinah se bo danes še zadrževala nizka oblačnost.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, le v vzhodnih Karavankah in na Pohorju bo delno jasno. V pasu od Julijskih Alp do Snežnika se bodo občasno pojavljale manjše padavine, snežilo bo nad približno 1300 m nad morjem. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.
Jutri bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju delno jasno. Drugje bo oblačno ali megleno. Zlasti na zahodnem delu države bodo občasno manjše padavine, nad približno 1100 metri kot rahel sneg. Pihal bo zmeren jugozahodnik, ki se bo tekom dneva krepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 23. december:
23.12.2006
Nad osrednjim, zahodnim in južnim delom Evrope se je raztezalo območje visokega zračnega tlaka, pri nas so bile izmerjene zelo visoke vrednosti. V Ljubljani je znašala najvišja vrednost na morski nivo preračunanega tlaka 1044 hPa, v Mariboru 1043 hPa, v Novem mestu 1041 hPa in v Portorožu 1037 hPa.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Antofagasta | hike bing