Četrtek, 3. december 2020, 14:44
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.12.2013

Vremenska napoved - 2. december 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 2. december 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.12.2013Popoldne bo precej jasno, le v južni in vzhodni Sloveniji občasno zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo vzhodni do severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 7, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno, le ponekod po nižinah in kotlinah bo zjutraj in del dopoldneva megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do -6, na Primorskem približno 4, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 5, na Primorskem približno 12 stopinj Celzija.

V sredo in četrtek bo v višjih legah in na Primorskem pretežno jasno, po nižinah v notranjosti Slovenije pa bo lahko tudi večji del dneva megleno.


Sosednje pokrajine
Pretežno jasno bo, le v krajih južno in vzhodno od nas bo občasno zmerno do pretežno oblačno. Ob severnem delu Jadrana bo pihala zmerna do močna burja, ki bo jutri oslabela.

Gorski svet
Danes bo jasno. Pihal bo zmeren veter vzhodnih smeri. Temperatura bo precej izenačena in bo med 1500 in 2500 metri približno -2 stopinji Celzija.
Jutri bo jasno. Veter bo slabel. Mraz bo še naprej popuščal. Temperatura bo na 1500 m nad morjem približno 2, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. december:
2.12.1976
Nad Evropo je bil neobičajno globok in obsežen ciklon, pri nas je bil izmerjen najnižji zračni tlak po letu 1950. V Novem mestu je popoldne tlak, preračunan na morski nivo, padel na 967 hPa, na Letališču Maribor na 968 hPa, v Ljubljani in Portorožu pa na 969 hPa.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Varanus Island | detail bing