Petek, 4. december 2020, 23:59
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
10.12.2013

Vremenska napoved - 10. december 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > december > 10. 12. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 10. december 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 10.12.2013Danes bo v vzhodni Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, drugje bo delno jasno. Jutri bo na zahodnem delu države države v glavnem jasno, drugje bo pretežno oblačno, po nižinah lahko tudi megleno.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -3 do 3, čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 7, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo pretežno jasno. Po nižinah bo v prvem delu dneva megla ali nizka oblačnost, ki se bo lahko zadržala tudi čez dan. V petek se lahko megla ali nizka oblačnost pojavi tudi ob morju.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo vzhodno od Slovenije pretežno oblačno, drugje v glavnem jasno. V Padski nižini se bo začela pojavljati megla ali nizka oblačnost.

Gorski svet
Danes bo precej jasno, le na Pohorju bo več oblačnosti. Tam bo lahko občasno megleno. V sredogorju bo pihal rahel, v visokogorju zmeren severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 1 do 4, na višini 2500 metrov približno -1 stopinje Celzija.
Jutri bo pretežno jasno. V visokogorju bo pihal rahel severozahodnik, v sredogorju pa šibak vzhodni do jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov -1 stopinja C.

Vremenski pojavi na dan 10. december:
10.12.1969
Večinoma nemočno sneženje v vzhodnem delu Slovenije je ponehalo, v nekaterih krajih so zjutraj izmerili rekordno visoko decembrsko snežno odejo. Na Paškem Kozjaku (980 m) je sneg segal 88 centimetrov, v Kadrencih v Slovenskih goricah 75 centimetrov, v Gornji Radgoni in na Kozjem Vrhu v Dravski dolini 55 centimetrov in v Lendavi 45 centimetrov visoko.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lossiemouth | abc hiker