Ponedeljek, 30. november 2020, 21:24
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.12.2013

Vremenska napoved - 1. december 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 1. december 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.12.2013Danes in jutri bo precej jasno, zlasti v jugovzhodni Sloveniji bo občasno nekoliko več oblačnosti. Pihal bo vzhodni do severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do -6, na Primorskem približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 7, na Primorskem do približno 11 stopinj Celzija.

V torek in sredo bo precej jasno, po nižinah v notranjosti Slovenije se bo začela pojavljati megla, ki se bo zlasti v sredo ponekod lahko zadržala večino dneva. Burja bo slabela in v sredo ponehala.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes in jutri pretežno jasno, le v Gorskem Kotarju in Liki bo zmerno do pretežno oblačno. Ob severnem delu Jadrana bo pihala zmerna do močna burja.

Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura čez dan približno -4, na višini 2500 metrov pa -6 stopinj Celzija.
Jutri bo jasno. Pihal bo zmeren do močan veter vzhodnih smeri. Temperatura bo precej izenačena in bo med 1500 in 2500 metri približno -1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. december:
1.12.1976
V višje ležečih predelih zahodne in severne Slovenije je močno deževalo, v visokogorju pa močno snežilo. Do 7. ure zjutraj naslednjega dne so na nekaterih meteoroloških postajah izmerili več kot 200 milimetrov padavin v enem dnevu. V Lepeni na Bovškem je padlo 291 milimetrov, v Revenovšah nad Idrijo 268 milimetrov, v Ukancu 224 milimetrov, v Čepovanu 198 milimetrov in na Zgornjem Jezerskem 172 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Legzira | bivak