Petek, 27. november 2020, 03:42
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.11.2013

Vremenska napoved - 9. november 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 9. november 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.11.2013Popoldne bo oblačno, padavine bodo zajele vso državo. Vmes bodo tudi posamezne nevihte. Ob morju bo pihal jugo, v notranjosti Slovenije v začetku jugozahodni veter. Na vzhodnem delu države bo popoldne zapihal severovzhodnik. Dnevne temperature bodo 11 do 18, ob morju in na jugovzhodu do 20 stopinj Celzija. Zvečer se bo hladilo, meja sneženja se bo v severni Sloveniji spustila do nadmorske višine približno 1000 m.
Jutri bo pretežno oblačno, občasno bo še rahlo deževalo. Popoldne se bodo padavine na jugozahodnem delu države začele krepiti in bodo v noči iz nedelje na ponedeljek ponovno zajele večino države. Jutranje temperature bodo od 2 do 8, na Primorskem do 13, čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 12, ob morju do 16 stopinj Celzija.
V noči iz nedelje na ponedeljek bo zapihal severnik, na Primorskem močna burja. Snežna meja se bo proti jutru spustila do približno 700 m nad morjem.

V ponedeljek dopoldne bodo padavine povsod ponehale. V zahodni Sloveniji se bo nebo zjasnilo, drugje bo še v glavnem oblačno. Pihal bo okrepljen severni do severovzhodnik, na Primorskem močna burja.
V torek bo na Primorskem jasno, še bo pihala burja. V notranjosti Slovenije bo pretežno oblačno.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo dež zajel vse sosednje kraje, zlasti v Furlaniji bodo tudi nevihte. V krajih severno in vzhodno od nas zapihal severovzhodnik. Ohladilo se bo, v Avstriji se bo meja sneženja zvečer spustila do približno 1000 m nad morjem. Jutri bo pretežno oblačno, občasno bodo še padavine, ki se bodo zvečer ob Jadranu ponovno okrepile.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami, ki se bodo čez dan še okrepile. Popoldne se bo ohladilo, meja sneženja se bo zvečer na območju Julijskih Alp in zahodnih Karavank spustila do nadmorske višine približno 1000 m. Pihal bo močan jugozahodni veter. Čez dan bo na višini 1500 metrov bo temperatura od 5 do 8, na višini 2500 metrov 2 stopinji Celzija. Popoldne se bo hladilo.
Jutri bo oblačno in megleno, občasno bodo še padavine. Meja sneženja bo na okrog 1500 m nad morjem. Še bo pihal okrepljen jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 2 do 4, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. november:
9.11.1927
Izjemno toplo novembrsko jutro. V Novem mestu so ob 7. uri izmerili 17,0 stopinj C, v Laškem 16,3 stopinj C, v Ljubljani 15,6 stopinj C, v Kranju 15,4 stopinj C in v Slovenj Gradcu 14,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Dangjin | izlet