Torek, 1. december 2020, 03:39
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
6.11.2013

Vremenska napoved - 6. november 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 6. november 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 6.11.2013Popoldne bo delno jasno, v severni polovici države pa pretežno oblačno. Temperature bodo od 9 do 13, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno, popoldne ali proti večeru pa se bo oblačnost na zahodnem delu države ponovno povečala. V prvem delu dneva bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 5, ob morju 7, čez dan bodo najvišje temperature od 11 do 18 stopinj Celzija.

V petek bo v vzhodni Sloveniji še delno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, ponekod na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Ponekod bo pihal jugozahodnik.
V soboto bo oblačno, padavine se bodo okrepile in razširile nad vso Slovenijo. Ob morju bo pihal jugo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes v glavnem jasno, le na območju Alp bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami. Jutri bo precej jasno, v prvem delu dneva bo po nižinah megla ali nizka oblačnost.

Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo rahel do zmeren veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov pa 0 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno, popoldne se bodo v zahodnih Julijcih, južno od bohinjskega grebena in v Notranjskih hribih začeli nabirati oblaki. Pihal bo rahel do zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 6. november:
6.11.1973
Čez dan je v večjem delu države zmerno do močno deževalo, več kot noči se je ohladilo in meja sneženja se je spustila do nižin. Na Revenovšah na Idrijskem so izmerili 209 milimetrov, v Kalu nad Kanalom 162 milimetrov, v Dolenjem Jezeru pri Cerknici 159 milimetrov, na Kozini pri Sežani 136 milimetrov, v Poljanah nad Škofjo Loko 114 milimetrov in na Pokojišču pri Vrhniki 104 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lisbon | hiking