Sreda, 25. november 2020, 12:06
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
28.11.2013

Vremenska napoved - 28. november 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > november > 28. 11. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 28. november 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 28.11.2013Danes bo precej jasno, zvečer se bo od severa prehodno zmerno nebo pooblačilo. Jutri bo tudi pretežno jasno, proti večeru se bo nebo pooblačilo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do -7, v alpskih dolinah s snežno odejo do -10, čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 5, na Primorskem približno 9 stopinj Celzija.

V soboto bo pretežno oblačno. Ob morju bo rahlo deževalo, drugje rahlo snežilo, le na severovzhodu države bo suho. Popoldne bodo padavine ponehale, pihati bo začela rahla burja.
V nedeljo bo na Primorskem precej jasno, burja se bo nekoliko okrepila. Drugje bo v prvem delu dneva bolj oblačno, popoldne pa se bo v glavnem nebo zjasnilo.


Sosednje pokrajine
Danes bo precej jasno, popoldne se bo v krajih severno od nas prehodno nebo pooblačilo. Jutri bo precej jasno, proti večeru se bo od severa nebo pooblačilo.

Gorski svet
Danes bo pretežno jasno, zvečer se bo od severa zmerno nebo pooblačilo. Pihal bo rahel severni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -3, na višini 2500 metrov približno -7 stopinj Celzija. Nevarnost snežnih plazov v visokogorju je povečana!
Jutri bo precej jasno, zvečer se bo nebo pooblačilo. Pihal bo rahel do zmeren severni do severovzhodnik, v sredogorju pa bo popoldne začel pihati zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -2, na višini 2500 metrov -5 stopinj Celzija. Nevarnost snežnih plazov v visokogorju je povečana!

Vremenski pojavi na dan 28. november:
28.11.1978
Močno sneženje, ki se je v nekaterih krajih začelo v noči s 25. na 26. november, je v pretekli noči ponehalo. V veliko krajih v višjih legah je dvodnevna vsota novega snega presegla pol metra. Na Kredarici je vsota znašala 103 centimetrov, v Ratečah 87 centimetrov, na meteorološki postaji Na Stanu na Idrijskem 74 centimetrov, v Logatcu 59 centimetrov, v Ribnici na Pohorju 58 centimetrov in v Mozirju 54 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Eielson AFB | detail bing