Sobota, 28. november 2020, 18:04
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.11.2013

Vremenska napoved - 21. november 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > november > 21. 11. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 21. november 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.11.2013Danes bo oblačno z občasnimi padavinami. Meja sneženja bo na nadmorski višini med 800 in 1000 m. Najmanj padavin bo v vzhodni Sloveniji. Ob morju bo pihal jugo. Čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 10, na Primorskem približno 12 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, padavine se bodo od zahoda hitro širile proti vzhodu in bodo dopoldne na zahodnem delu države države že ponehale, zvečer pa bodo prehodno ponehale tudi drugje. Meja sneženja bo med 500 in 800 m nadmorske višine. Popoldne se bo ponekod na zahodnem delu države države lahko delno zjasnilo. Na Primorskem bo popoldne začela pihati zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 6, ob morju približno 8, čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 7, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo v nedeljo spustila do nadmorske višine približno 600 m. Na Primorskem bo pihala zmerna burja.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo oblačno z občasnimi padavinami. Jugo ob Jadranu se bo nekoliko okrepil. Na območju Alp se bo meja sneženja spustila do nadmorske višine približno 800 m. Jutri bo oblačno, padavine se bodo od zahoda širile proti vzhodu. Padavine bodo dopoldne v krajih zahodno in južno od nas že ponehale, popoldne se bodo pojavljale zlasti v krajih severno in vzhodno od nas. Meja sneženja se bo čez dan še nekoliko spustila. Popoldne se bo v krajih zahodno od nas delno zjasnilo. Padavine bodo zvečer povsod prehodno ponehale. Ob severnem delu Jadrana bo popoldne začela pihati zmerna burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno. Občasno bo snežilo. Meja sneženja bo na nadmorski višini med 800 in 1000 m. Pihal bo zmeren južni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov pa -8 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno. Sneženje bo zjutraj od zahoda zajelo ves gorski svet, popoldne pa bodo padavine od zahoda ponehale. V Julijskih Alpah in zahodnih Karvankah se bo delno zjasnilo. Dopoldne bo še pihal južni do jugovzhodni veter, popoldne pa bo začel pihati zmeren vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa -7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 21. november:
21.11.1971
Prejšnji večer se je nebo zjasnilo, zaradi sveže snežne odeje pa se je v mirni in jasni noči v nekaterih krajih na Notranjskem in Dolenjskem zelo močno ohladilo - sledeče jutro je bilo izjemno mrzlo. V Babnem Polju so izmerili minus 26,8 stopinj C, v Novi vasi na Blokah je termometer pokazal minus 26,0 stopinj C, v Ambrusu minus 21,5 stopinj C, na Rakitni minus 21,4 stopinj C, v Šmarju-Sapu minus 18,1 stopinj C in v Postojni minus 17,3 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Rovinj | weather bing