Sreda, 25. november 2020, 11:11
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.11.2013

Vremenska napoved - 12. november 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > november > 12. 11. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 12. november 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.11.2013Danes bo na Primorskem delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, burja bo čez dan še nekoliko oslabela. Drugje bo oblačno. Čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 10, na Goriškem in ob morju do 15 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, občasno bo ponekod rahlo deževalo. Na Primorskem bo v glavnem brez padavin, burja se bo tam nekoliko okrepila. Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 7, na Primorskem do 9, čez dan bodo najvišje temperature pa podobne današnjim.

V četrtek bo zmerno do pretežno oblačno, burja na Primorskem bo prehodno oslabela. V noči iz četrtka na petek bo začelo deževati. V petek bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo marsikje spustila do nižin. Burja na Primorskem se bo ponovno okrepila. Ohladilo se bo.


Sosednje pokrajine
Danes bo ob Jadranu in v sosednjih krajih Italije delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, drugje pa oblačno. Burja ob severnem delu Jadrana bo nekoliko oslabela. Jutri bo v glavnem oblačno, popoldne bo nekoliko manj oblačno v krajih severno od nas. Zlasti v notranjosti Hrvaške bo ponekod občasno rahlo deževalo. Burja ob severnem delu Jadrana se bo ponovno okrepila.

Gorski svet
Danes bo oblačno in tudi megleno, nekoliko manj oblačnosti pa bo v zahodnih Julijcih in zahodnih Karavankah. V visokogorju bo pihal zmeren jugovzhodnik, nižje pa zmeren vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, občasno bodo možne manjše padavine, vendar količnisko padavin ne bo veliko. Meja sneženja bo na nadmorski višini med 1300 in 1600 m. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik, v visokogorju pa šibak veter, ki bo dopoldne v glavnem jugozahodne, popoldne pa severne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 12. november:
12.11.1934
Do 9. ure zjutraj veliko padavin v 24-urah: Koča na Snežniku 144 milimetrov, Zabiče 119 milimetrov, Sežana 113 milimetrov, Črni Vrh nad Idrijo 109 milimetrov, Podkraj 92 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Goyang | video