Sreda, 25. november 2020, 23:53
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.11.2013

Vremenska napoved - 11. november 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > november > 11. 11. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 11. november 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.11.2013Popoldne bodo padavine ponehale tudi v vzhodni in jugovzhodni Sloveniji. V nekaterih predelih zahodne Slovenije se bo delno zjasnilo, drugje bo v glavnem oblačno. Pihal bo okrepljen, ponekod močan severni do severovzhodnik, ki bo proti večeru nekoliko oslabel. Na Primorskem bo še pihala močna burja.
Jutri bo v zahodni Sloveniji delno jasno, močna burja na Primorskem bo nekoliko oslabela. Drugje po državi bo oblačno, veter bo ponehal.
Zjutraj bodo najnižje temperature v alpskih dolinah do približno -5, drugje v glavnem od 2 do 7, na Primorskem do 9, čez dan bodo najvišje temperature pa od 5 do 10, na Goriškem in ob morju do približno 13 stopinj Celzija.

V sredo bo v glavnem oblačno, občasno bo v nekaterih krajih rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja. V četrtek bo v glavnem jasno, le na jugovzhodu bo občasno bolj oblačno.


Sosednje pokrajine
V krajih severno in zahodno od nas bo danes v glavnem suho, drugje bodo sredi dneva še krajevne padavine. Snežilo bo pod 1000 m. Pihal bo močan severni in severovzhodnik, ob severnem delu Jadrana zelo močna burja. Jutri bo ob Jadranu in v sosednjih krajih Italije jasno, drugje pa bo več oblačnosti. V Kvarnerju bo še pihala burja.

Gorski svet
Danes bo v začetku povsod oblačno in megleno. Padavine bodo slabele in se dopoldne počasi umikale proti vzhodu. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 700 m. Pihal bo zelo močan, ponekod orkanski severnik. Na 1500 m bo približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.
Jutri se bo v Julijskih Alpah in zahodnih Karavankah čez dan postopno delno zjasnilo. Proti vzhodu bo oblačno. Pihal bo severovzhodnik, ki bo čez dan slabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinja C.

Vremenski pojavi na dan 11. november:
11.11.1977
Neobičajno, v veliko krajih rekordno topel novembrski dan v višjih legah. V Ambrusu na Dolenjskem se je živo srebro povzpelo na 24,0 stopinj C, na Miklavškem hribu nad Celjem pa s 23,1 stopinj C ni bilo dosti hladneje. V Kleniku pri Vačah so izmerili 21,0 stopinj C, v Babnem Polju 20,0 stopinj C, v Postojni 19,8 stopinj C, na Zgornjem Jezerskem 19,1 stopinj C in na Kredarici 11,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vardo | hochfeiler