Sobota, 28. november 2020, 00:52
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
5.10.2013

Vremenska napoved - 5. oktober 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 5. oktober 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 5.10.2013Popoldne bo pretežno oblačno. Na Primorskem ter zlasti v južni polovici države se bodo pojavljale rahle padavine. Najvišje temperature bodo od 9 do 16 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, zlasti popoldne bo ponekod občasno rahlo deževalo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 13, čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 14, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.

V ponedeljek se bo na severovzhodu oblačnost prehodno trgala, zlasti v zahodnih krajih pa bo občasno še deževalo, ob morju lahko tudi zagrmi. Na Primorskem bo pihala rahla, na Vipavskem tudi zmerna burja. V torek bo oblačno z občasnimi manjšimi padavinami, ki bodo popoldne v glavnem ponehale.


Sosednje pokrajine
Povsod se bo nebo pooblačilo, v krajih zahodno in južno od nas se bodo pojavljale tudi padavine. Jutri bo pretežno oblačno. Vzhodno od nas bo v glavnem brez padavin, drugje se bodo občasno pojavljale rahle padavine. Zvečer bo ob Jadranu zapihala rahla burja.

Gorski svet
Danes se bo od jugozahoda nebo pooblačilo, na Pohorju in deloma v vzhodnih Karavankah bo oblačnosti manj. Vrhovi bodo postopno v oblakih. Zlasti popoldne bo začelo občasno rahlo deževati v Posočju in v hribih severne Primorske in Notranjske, drugje bo v glavnem brez padavin. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem oblačno, tudi megleno, občasno bodo rahle padavine. Veter bo v glavnem šibak, pretežno vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov približno 4 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 5. oktober:
5.10.1972
Dan se je v nekaterih krajih v zahodnem delu Slovenije začel z zelo hladnim jutrom. V Ratečah se je temperatura spustila do minus 6,4 stopinj C, na Letališču Brnik so izmerili minus 5,0 stopinj C, v Čepovanu minus 2,6 stopinj C in v Biljah pri Novi Gorici minus 1,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Jeongdongjin-ri | gora