Ponedeljek, 30. november 2020, 17:19
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
4.10.2013

Vremenska napoved - 4. oktober 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 4. oktober 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 4.10.2013Popoldne bo delno jasno, ponekod občasno zmerno oblačno. Tudi na vzhodnem delu države bo občasno nekoliko več gostejše koprenaste oblačnosti. Šibka burja na Primorskem bo do večera ponehala. Čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 13, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.
Zvečer in preko noči se bo prehodno nebo zjasnilo, jutri zjutraj pa se bo od jugozahoda ponovno začelo oblačiti. Manj oblačno bo na severovzhodu države. Popoldne se bodo na Primorskem začele pojavljati rahle padavine, ki bodo lahko do večera segle do osrednje Slovenije. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 5, v nekaterih alpskih dolinah in na planotah Notranjske malo pod 0, ob morju približno 7, čez dan bodo najvišje temperature pa od 13 do 17 stopinj Celzija.

V nedeljo bo oblačno, občasno bo v nekaterih krajih rahlo deževalo. V ponedeljek se bo na severovzhodu delno zjasnilo. Drugje bo še pretežno oblačno, zlasti v zahodnih krajih bo občasno deževalo. Na Primorskem bo pihala rahla burja.


Sosednje pokrajine
Danes bo vzhodno od Slovenije precej jasno, drugje bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Šibka burja ob severnem delu Jadrana bo popoldne postopno ponehala. Jutri se bo od zahoda postopno nebo pooblačilo. Dopoldne se bodo padavine začele pojavljati v Istri in Kvarnerju, popoldne tudi v Furlanski nižini ter še ponekod drugje na Hrvaškem.

Gorski svet
Danes bo v visokogorju delno jasno z zmerno oblačnostjo. Nižje bo vsaj dopoldne v glavnem oblačno ali megleno, le v zahodnih Julijcih te nizke oblačnosti ne bo. Čez dan se bo nizka oblačnost razkrojila. V visokogorju bo pihal rahel do zmeren severni ali severozahodnik, nižje šibak južni do jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov tudi približno 5 stopinj Celzija.
Jutri se bo od zahoda nebo pooblačilo, le na Pohorju in delomv v vzhodnih Karavankah bo oblačnosti manj. Vrhovi bodo postopno v oblakih. Sredi popoldneva ali proti večeru bo začelo rahlo deževati v Posočju in v hribih severne Primorske in Notranjske. Drugje bo suho. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 4. oktober:
4.10.1967
Zelo močan dež na nekaterih območjih zahodne Slovenije. Zjutraj naslednjega dne so na meteorološki postaji Lepena na Bovškem izmerili 260 milimetrov, v Kneških Ravnah pod Voglom 229 milimetrov, v Stari Fužini 220 milimetrov, v Fužinah ob Sori 217 milimetrov, v Kamniški Bistrici 164 milimetrov in v Poljanah nad Škofjo Loko 138 milimetrov padavin v minulih 24 urah.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lisbon | hiking