Četrtek, 3. december 2020, 15:19
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.10.2013

Vremenska napoved - 31. oktober 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > oktober > 31. 10. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 31. oktober 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.10.2013Popoldne bo precej jasno, nekoliko več oblačnosti bo še v nekaterih predelih severne Slovenije. Burja na Primorskem bo slabela. Temperature bodo od 12 do 16, na Primorskem do 20 stopinj Celzija.
Preko noči se bo povsod nebo zjasnilo, jutri bo precej jasno, v prvem delu dneva bo ponekod po nižinah megla. Popoldne se bo ponekod na Primorskem in Notranjskem znova nebo pooblačilo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 7, čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 19 stopinj Celzija.

V soboto bo v vzhodni Sloveniji še delno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, v zahodni ter ponekod v osrednji in južni Sloveniji bo deževalo. Pihal bo jugozahodnik.
V nedeljo bo oblačno, dež bo zajel večji del države. Več padavin bo v zahodnih krajih. Meja sneženja bo na približno 2000 metrov nadmorske višine, zvečer se bo spuščala.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah Italije in ob severnem delu Jadrana bo danes pretežno jasno, burja bo slabela. Drugje bo pretežno oblačno, čez dan se bo ponekod delno zjasnilo. Jutri bo pretežno jasno z meglo po nižinah v jutranjih urah. Popoldne se bo v hribovitem svetu sosednje Furlanije in v Gorskem Kotarju nebo pooblačilo.

Gorski svet
Danes se bo v visokogorju nad približno 2200 metri ter na Bovškem precej jasno. Drugje bo oblačno ali megleno, čez dan se bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju delno zjasnilo. V sredogorju bo pihal rahel vzhodni do jugovzhodni veter, v visokogorju pa šibak jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura popoldne približno 6, na višini 2500 metrov pa 3 stopinje Celzija.
Jutri bo precej jasno, popoldne se bodo južno od bohinjskega grebena, v zahodnih Julijcih in notranjskih hribih začeli nabirati oblaki. Pihal bo v glavnem šibak zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 31. oktober:
31.10.1976
Zjutraj so v nekaterih krajih na južnem delu države in jugozahodu Slovenije izmerili neobičajno veliko 24 urno višino padavin. V Zabičah pri Ilirski Bistrici je padlo 137 milimetrov, na Razdrtem 133 milimetrov, v Kubedu 113 milimetrov, v Movražu 110 milimetrov in v Novi vasi na Blokah 100 milimetrov padavin v enem dnevu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Antofagasta | hike bing