Sreda, 25. november 2020, 11:25
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.10.2013

Vremenska napoved - 3. oktober 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 3. oktober 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.10.2013Danes bo v glavnem jasno. Po nižinah severne in osrednje Slovenije se bo pojavljala nizka oblačnost, ki se bo popoldne v glavnem razkrojila. Na Primorskem bo pihala rahla burja.
Jutri bo tudi v glavnem jasno, v prvem delu dneva bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Čez dan bo tudi nekaj srednje in visoke oblačnosti. Še bo pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 6, na planotah Notranjske in v alpskih dolinah malo pod 0, čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 13, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

V soboto se bo od jugozahoda nebo pooblačilo. Popoldne bo v zahodni, južni in deloma osrednji Sloveniji rahlo deževalo. V nedeljo bo oblačno, občasno bo v nekaterih krajih še deževalo. Na Primorskem bo začela pihati zmerna burja.


Sosednje pokrajine
Povečini bo jasno, le ponekod v južni Avstriji bo v prvem delu dneva megla ali nizka oblačnost. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja.

Gorski svet
Danes bo v visokogorju pretežno jasno, drugje bo v prvem delu dneva oblačno ali megleno. Meja nizke oblačnosti bo predvidoma med 1500 in 1900 m nad morjem. Čez dan se bo delno zjasnilo. V visokogorju bo pihal zmeren severnik, nižje šibak vzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura od -2 do 4, na višini 2500 metrov približno 0 stopinj Celzija.
Jutri bo v visokogorju pretežno jasno, drugje v prvem delu dneva oblačno ali megleno. Zgornja meja oblačnosti bo predvidoma nekje med 1300 in 1700 m nad morjem. Čez dan se bo nebo zjasnilo. V visokogorju bo pihal rahel severozahodnik, v sredogorju šibak veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. oktober:
3.10.1932
Obilno deževje v nekaterih krajih na Dolenjskem; v Sodražici je do jutra naslednjega dne padlo 118 milimetrov, v Gornjem Lenartu 106 milimetrov, v Ambrusu 98 milimetrov in v Kostanjevici na Krki 79 milimetrov padavin v preteklih 24 urah.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Naxos | antelao