Petek, 4. december 2020, 23:42
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.10.2013

Vremenska napoved - 25. oktober 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > oktober > 25. 10. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 25. oktober 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.10.2013Popoldne bo na vzhodem delu države precej jasno. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod na zahodnem delu države države bo lahko rosilo ali rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 21, na vzhodem delu države do 24 stopinj Celzija.
Jutri dopoldne bo vreme podobno. Popoldne se bo tudi v osrednjih krajih delno zjasnilo, jugozahodni veter bo prehodno ponehal. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 14, na Primorskem do 16, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 21, na vzhodnem delu države do približno 23 stopinj Celzija.

V nedeljo bo v zahodnih in deloma v osrednjih krajih pretežno oblačno, ponekod na zahodnem delu države bo rosilo ali rahlo deževalo. Drugje bo jasno, pihal bo jugozahodni veter. V ponedeljek bo na vzhodem delu države zmerno, drugje pretežno oblačno in v zahodni ter ponekod v osrednjem delu države bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Še bo pihal jugozahodni veter.


Sosednje pokrajine
Jutri bo na območju severnega Jadrana ter dopoldne tudi na avstrijskem Koroškem pretežno oblačno, zlasti v višjih predelih severne Italije bo možen rahel dež. Drugje bo v glavnem jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Zapihal bo jugozahodni veter. Jutri bo ob severnem delu Jadrana in v Furlanski nižini pretežno oblačno, drugje pa jasno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah.

Gorski svet
Danes bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. Občasno bo rosilo ali rahlo deževalo v zahodnem in južnem delu Julijskih Alp ter v hribih severne Primorske in Notranjske. V vzhodnih Karvankah in na Pohorju bo delno jasno. Pihal bo zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na 2500 pa 7 stopinj Celzija.
Jutri bo dopoldne pretežno oblačno in ponekod megleno, občasno bo rahlo deževalo v zahodnem in južnem delu Julijcev ter v hribih severne Primorske in Notranjske. Proti vzhodu bo delno jasno. Popoldne se bo tudi v Karavankah in Savinjskih Alpah ter predvidoma tudi v severnem delu Julijskih Alp delno zjasnilo. V začetku bo pihal zmeren jugozahodni veter, ki se bo čez dan obračal v severno in severovzhodno smer ter prehodno slabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na 2500 pa 10 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. oktober:
25.10.1964
Dolgotrajno silovito deževje v višje ležečih predelih se je do jutra umirilo, v veliko krajih v zahodni in severni Sloveniji je padlo nad 200 milimetrov padavin v preteklih 48 urah; tudi drugje po Sloveniji je padlo veliko dežja. Močno deževje je skupaj s predhodno namočenimi tlemi povzročilo obsežne poplave v severni polovici Slovenije. V Bovcu je v 48 urah padlo 384 milimetrov, pri Domu na Komni 356 milimetrov, na Vojskem nad Idrijo 290 milimetrov, na Zgornjem Jezerskem 224 milimetrov ter v Kopru 148 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Is of Lewis | abc hiker