Sobota, 28. november 2020, 00:53
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.10.2013

Vremenska napoved - 21. oktober 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > oktober > 21. 10. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 21. oktober 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.10.2013Danes in jutri bo v vzhodni Sloveniji delno jasno in v glavnem suho vreme. Drugje bo spremenljivo do pretežno oblačno, zlasti v zahodni ter delu osrednje in južne Slovenije bo občasno deževalo. Pihal bo jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 17, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 21, v vzhodni Sloveniji do 23 stopinj Celzija.

V sredo bo v zahodnih krajih pretežno oblačno z občasnim rahlim dežjem. Drugje bo več jasnega vremena, največ na vzhodnem delu države države. Toplo bo, še bo pihal jugozahodnik, ob morju jugo.
V četrtek bo zmerno do pretežno oblačno, zjutraj bo rahlo deževalo v večjem delu države, čez dan le v zahodnih krajih. Zlasti ob morju lahko tudi zagrmi. Veter bo nekoliko oslabel.


Sosednje pokrajine
Vzhodno od Slovenije bo delno jasno in toplo, drugje pretežno oblačno. V sosednjih pokrajinah Italije ter v Istri in Kvarnerju bo občasno deževalo. Ob severnem delu Jadrana bodo možne tudi posamezne nevihte.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in ponekod tudi megleno. Občasno bo deževalo, le v vzhodnih Karavankah in na Pohorju bo brez padavin. Pihal bo zmeren do močan jugozahodni veter. Na 1500 m bo približno 10, na višini 2500 metrov pa 5 stopinj Celzija.
Jutri bo v visokogorju nad približno 2300 metri ter v vzhodnem delu slovenskih gora delno jasno. Drugje bo v glavnem oblačno ali megleno. Na območju južnih in zahodnih Julijcev in v hribih Notranjske in severne Primorske bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo zmeren do močan zahodni veter do jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na 2500 pa 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 21. oktober:
21.10.1947
Jutro je bilo glede na letni čas neobičajno hladno, v nekaterih krajih se je ohladilo pod minus 10 stopinj C! V Celju je bila minimalna temperatura minus 11,4 stopinj C, v Žireh se je shladilo do minus 9,6 stopinj C in v Ljubljani do minus 5,8 stopinj C. V Slovenj Gradcu je bilo ob 7. uri zjutraj minus 9,8 stopinj C in v Novem mestu minus 7,4 stopinj C.

21.10.2011


slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Oran | hike.uno