Četrtek, 26. november 2020, 04:24
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.10.2013

Vremenska napoved - 19. oktober 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > oktober > 19. 10. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 19. oktober 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.10.2013Popoldne bo delno jasno z občasno povečano količino koprenaste oblačnosti. V zahodni Sloveniji se bo začela nabirati oblačnost, ponekod bo zapihal južni do jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 20 stopinj Celzija.
Jutri bo v vzhodni Sloveniji delno jasno in suho, občasno bo tudi gostejša koprenasta oblačnost. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno, zlasti v zahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Jugozahodni veter se bo okrepil. Zjutraj bodo najnižje temperature od 5 do 12, čez dan bodo najvišje temperature pa od 14 do 20, na vzhodem delu države do 22 stopinj Celzija.

V ponedeljek se bodo padavine na zahodnem delu države nekoliko okrepile, občasno bo deževalo tudi ponekod v osrednjih in južnih krajih. Ob morju lahko tudi zagrmi. Drugje bo suho, na severovzhodu bo občasno delno jasno. V torek čez dan bo vreme podobno, kot v ponedeljek. Jugozahodni veter se bo ponovno nekoliko okrepil.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo pretežno jasno. V krajih zahodno od nas bo že nekoliko bolj oblačno. Jutri bo vzhodno od Slovenije jasno, drugje pretežno oblačno. V sosednjih krajih Italije in zahodne Hrvaške bo občasno rahlo deževalo.

Gorski svet
Danes bo še v glavnem jasno, v južnih Julijcih in v hribih jugozahodne Slovenije pa se bodo čez dan začeli nabirati oblaki, ponekod bo lahko tudi megleno. Pihal bo zmeren jugozahodni veter, v visokogorju pa zahodni veter. Na 1500 m bo temepratura približno 10, na 2500 pa 6 stopinj Celzija.
Jutri bo že v glavnem oblačno in v visokogorju tudi megleno. Manj oblačnosti bo na Pohorju ter v vzhodnih Karavankah. V Julijskih Alpah in v hribih Notranjske in severne Primorske bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo okrepljen zahodni veter do jugozahodni veter. Na 1500 m bo temepratura približno 9, na 2500 pa 5 stopinj C, nekoliko topleje bo v vzhodnem delu slovenskih gora.

Vremenski pojavi na dan 19. oktober:
19.10.1934
Zjutraj je bilo zlasti v nekaterih krajih na Notranjskem zimsko mrzlo. V Babnem Polju se je ohladilo na mrzlih minus 13,0 stopinj C, na Rakitni na minus 10,6 stopinj C, v Kranjski Gori na minus 5,4 stopinj C in v Šentilju pod Turjakom na minus 4,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Chamanga | vallon