Torek, 1. december 2020, 09:07
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.10.2013

Vremenska napoved - 12. oktober 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > oktober > 12. 10. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 12. oktober 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.10.2013Danes bo oblačno in deževno, le na severovzhodu države bo v glavnem suho. Do večera bodo padavine povsod ponehale, od zahoda se bo pričelo jasniti. Čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 13, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno, zjutraj in del dopoldneva bo ponekod po nižinah megla. Čez dan bo pihal jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 7, v alpskih dolinah približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 19 stopinj Celzija.

V ponedeljek in torek bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo ali rosilo. Drugje bo delno jasno in v glavnem suho vreme. Največ sonca bo na vzhodem delu Slovenije. Ponekod bo pihal jugozahodnik.


Sosednje pokrajine
Oblačno bo, dež se bo postopno širil proti vzhodu. Le vzhodno od Slovenije padavin v glavnem ne bo. Preko noči se bo nebo zjasnilo, jutri bo precej jasno z nekaj jutranje megle po nižinah.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, zjutraj in del dopoldneva v vzhodnih Karavankah in na Pohorju še delno jasno. Občasno bodo padavine, v vzhodnem delu slovenskih gora šele popoldne. Meja sneženja bo med 1500 in 2000 metri. Pihal bo zmeren, v visokogorju močan veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov približno 0 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno, le v južnem predgorju Julijskih Alp zmerno oblačno. Pihal bo zmeren, v visokogorju okrepljen jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 12. oktober:
12.10.1970
Potem, ko je bilo predvsem v notranjosti prejšnja dva dneva neobičajno toplo, je sedaj toplo obdobje doseglo vrhunec tudi na Primorskem. V Biljah pri Novi Gorici je sonce ogrelo zrak na 28,2 stopinj C, v Vedrijanu in Braniku na 28,0 stopinj C ter v Tolminu in Kubedu na 27,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Webcam Savudrija | hochfeiler