Ponedeljek, 30. november 2020, 20:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.10.2013

Vremenska napoved - 11. oktober 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > oktober > 11. 10. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 11. oktober 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.10.2013Popoldne bo v zahodnih krajih precej jasno. Drugje bo dež ponehal, v severovzhodni Sloveniji šele proti večeru. Od zahoda se bo postopno jasnilo. Temperature bodo od 10 do 15, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.
Preko noči bo delno jasno in po nižinah megleno. Jutri v prvem delu dneva se bo nebo pooblačilo in znova bo pričelo deževati, le na severovzhodu bo v glavnem suho. Dež bo do večera povsod ponehal. Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 7, na Primorskem približno 9, čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 14, na Primorskem in na vzhodem delu države do 17 stopinj Celzija.

V nedeljo in ponedeljek bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije pretežno oblačno. Drugje bo delno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Največ jasnega vremena bo na vzhodem delu Slovenije. V nedeljo bo pihal jugozahodnik.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v krajih zahodno od nas jasno, drugje še oblačno, dež bo postopno ponehal, vzhodno od Slovenije zvečer. Od zahoda se bo jasnilo. Preko noči bo pretežno jasno, od jutra pa bo oblačnost od zahoda znova naraščala. Pričelo bo deževati, še najmanj dežja bo v krajih vzhodno od nas.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami, ki bodo popoldne od zahoda ponehale in delno se bo nebo zjasnilo. Meja sneženja bo na približno 2000 m nadmorske višine. Pihal bo zmeren, v visokogorju v začetku močan južni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 5 do 8, na višini 2500 metrov približno -1 stopinje Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, zjutraj in del dopoldneva v vzhodnih Karavankah in na Pohorju še delno jasno. Občasno bodo padavine, v vzhodnem delu slovenskih gora šele popoldne. Meja sneženja bo med 1700 in 1900 metri. Pihal bo zmeren, v visokogorju močan jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 4 do 7, na višini 2500 metrov približno -1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. oktober:
11.10.1970
Popoldne je bilo v veliko krajih ponovno zelo toplo za sredino meseca oktobra. V Tolminu in na Slapu pri Vipavi se je živo srebro povzpelo na 27,0 stopinj C, v Ilirski Bistrici so izmerili 26,2 stopinj C, v Ljubljani 24,9 stopinj C, v Babnem Polju 24,0 stopinj C in v Ratečah 22,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Heraclea Minoa | redirect