Ponedeljek, 30. november 2020, 17:21
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.1.2013

Vremenska napoved - 8. januar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 8. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.1.2013Danes bo zmerno do pretežno oblačno, na severovzhodu države bo lahko občasno še rahlo naletaval sneg. Čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 4, na Primorskem približno 9 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v severovzhodni Sloveniji tudi pretežno oblačno. V prvem delu dneva bo ponekod po nižinah megla.
Zjutraj bodo najnižje temperature približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 8, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V četrtek bo v vzhodni Sloveniji delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno. Ponekod v zahodni in južni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo.
V petek bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem suho.


Sosednje pokrajine
Danes bo zmerno do pretežno oblačno, vzhodno od Slovenije bo občasno še rahlo snežilo. Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v krajih severovzhodno od nas tudi pretežno oblačno. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla.

Gorski svet
Danes bo v Julijskih Alpah in zahodnih Karavankah delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno. Na Pohorju bo občasno še lahko rahlo naletaval sneg. Pihal bo rahel do zmeren severni do severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od -2 na vzhodnem delu države do 2 na zahodnem delu države, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.
Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. V visokogorju bo pihal zmeren severni do severozahodnik, v sredogorju pa bo popoldne začel pihati šibak jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 0 do 3, na 2500 pa približno -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 8. januar:
8.1.1984
Predvsem v delu jugozahodne in osrednje Sloveniji je čez dan začelo zmerno do močno snežiti, do jutra naslednjega dne je v nekaterih krajih zapadlo preko pol metra snega. Na Pokojišču pri Vrhniki je v enem dnevu zapadlo 62 centimetrov, v Črnem Vrhu nad Idrijo in Cerknici 60 centimetrov, v Želimljah 51 centimetrov, v Senožečah 44 centimetrov, v Kočevskih Poljanah 40 centimetrov in v Podsredi na Kozjanskem 35 centimetrov.

8.1.1985
Ponovno zelo mrzlo jutro v precejšnjem delu Slovenije, v veliko krajih je bila izmerjena najnižja temperatura po letu 1980. V Babnem Polju se je živo srebro spustilo do minus 33,0 stopinj C, v Novi vasi na Blokah je bilo minus 32,5 stopinj C, na Pragerskem minus 27,8 stopinj C, v Kočevju minus 27,6 stopinj C, v Blagušu v Slovenskih goricah minus 27,0 stopinj C, na Bizeljskem minus 26,5 stopinj C, na Vrhniki minus 24,4 stopinj C, v Lendavi minus 23,4 stopinj C, v Ljubljani minus 20,3 stopinj C in v Biljah pri Novi Gorici minus 15,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Reus | vreme