Sreda, 2. december 2020, 00:18
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
5.1.2013

Vremenska napoved - 5. januar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 5. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 5.1.2013Popoldne bo na vzhodnem delu države zmerno do pretežno oblačno, drugje bo delno jasno. V severni in vzhodni Sloveniji ter ponekod na Notranjskem bo pihal severni ali severozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 14 stopinj Celzija.
Jutri dopoldne bo na zahodnem delu države delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Popoldne bo na vzhodnem delu države še pretežno oblačno, drugje bo v glavnem jasno. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 4, najvišje od 5 do 12 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo na zahodnem delu države zmerno, drugje pretežno oblačno. V vzhodni in ponekod v osrednjem delu države bodo občasno manjše padavine, tudi po nižinah kot rahel sneg. V torek bo zmerno do pretežno oblačno.


Sosednje pokrajine
V krajih severno in vzhodno od nas bo v glavnem oblačno, v Alpah bodo padavine. Drugje bo v glavnem jasno, ponekod po nižinah severne Italije se bo zadrževala megla.

Gorski svet
Danes dopoldne pa se bo delno zjasnilo, v Savinjskih Alpah in na Pohorju pa bo še precej oblačno, ponekod tudi megleno. Pihal bo zmeren do močan severni in severozahodnik. Na 1500 m bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov pa -2 stopinji Celzija.
Jutri bo v Julijcih in Karavankah precej jasno, drugje bo zmerno, na Pohorju pretežno oblačno, tudi megleno. Tam lahko občasno tudi naletava sneg. Pihal bo zmeren, ponekod v visokogorju tudi močan severnik. Na 1500 m bo temperatura približno 3, na 2500 pa približno -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 5. januar:
5.1.1993
Večji del Evrope je bil pod vplivom močnega anticiklona s središčem nad vzhodno Evropo. V Sloveniji je bil tlak, preračunan na morski nivo, izjemno visok; na Letališču Maribor in v Novem mestu se je povzpel do 1048 hPa, v Ljubljani in Murski Soboti do 1047 hPa in v Portorožu do 1038 hPa.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Sitiawan | webcams bing