Ponedeljek, 30. november 2020, 17:26
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
4.1.2013

Vremenska napoved - 4. januar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 4. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 4.1.2013Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 11 stopinj Celzija.
Zvečer in preko noči bo na Primorskem zmerno, drugje pretežno oblačno. Ponekod v severni in v vzhodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Jutri dopoldne se bo nebo zjasnilo, nekoliko bolj oblačno bo ostalo na severovzhodu. Tam in pa v severni Sloveniji ter ponekod na Notranjskem bo zapihal severni ali severozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 4, čez dan bodo najvišje temperature pa od 7 do 14 stopinj Celzija.

V nedeljo bo jasno, dopoldne bo po nekaterih kotlinah megla. Na vzhodnem delu države bo nekoliko več oblačnosti, popoldne bo tam lahko padlo nekaj kapelj dežja. V ponedeljek bo na zahodnem delu države zmerno, drugje pretežno oblačno. V vzhodni in ponekod v osrednjem delu države bodo občasno manjše padavine.


Sosednje pokrajine
Danes bo delno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne se bo v krajih severno in vzhodno od nas oblačnost povečala. Zvečer in preko noči bo v krajih severno in vzhodno od nas občasno rahlo deževalo. Jutri bo jasno, vzhodno od Slovenije pa bo ostalo več oblačnosti.

Gorski svet
Danes bo dopoldne delno jasno, popoldne pa se bo oblačnost povečala, bolj v vzhodnem delu slovenskih gora. Pihal bo zmeren severozahodnik, ki se bo zlasti v visokogorju popoldne krepil. Na 1500 m bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov pa približno -2 stopinji Celzija.
Jutri bo zjutraj zmerno do pretežno oblačno, dopoldne pa se bo delno zjasnilo. Pihal bo zmeren, v visokogorju tudi močan severni do severozahodnik. Na 1500 m bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 4. januar:
4.1.1971
končalo se je obdobje s pogostim sneženjem, ki se je začelo 27. decembra. V tem obdobju so se vrstili sredozemski cikloni in v nekaterih krajih je vsota višin novozapadlega snega od 27. decembra od 7. ure zjutraj do 4. januarja do 7. ure zjutraj presegla 100 centimetrov. V Mrzli Rupi na Idrijskem je vsota znašala 181 centimetrov, v Zgornjih Poljanah na Notranjskem 168 centimetrov, v Kranjski Gori 144 centimetrov, v Ukancu v Bohinju 134 centimetrov, v Logatcu 133 centimetrov, v Kočevskih Poljanah 103 centimetrov in na Vrhniki 90 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Webcam Savudrija | mangart hike