Sobota, 28. november 2020, 05:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
29.1.2013

Vremenska napoved - 29. januar 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > januar > 29. 1. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 29. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 29.1.2013Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, popoldne bo na Primorskem in v vzhodni Sloveniji tudi pretežno oblačno. Po nekaterih nižinah bo lahko megla ali nizka oblačnost ostala večji del dneva. Čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 8 stopinj Celzija.
Jutri bo na Primorskem pretežno oblačno, lahko tudi megleno. Drugje bo delno jasno, v prvem delu dneva bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do -4, na Primorskem približno 2, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 11 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo v glavnem jasno, le v jugozahodni Sloveniji bo v petek oblačno in ponekod megleno. Megla ali nizka oblačnost pa se bo pojavljala v prvem delu dneva tudi ponekod po nižinah v notranjosti Slovenija Še bo precej toplo.


Sosednje pokrajine
Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, vzhodno od Slovenije in tudi ponekod ob severnem delu Jadrana bo popoldne tudi pretežno oblačno. Ponekod po nižinah bo lahko megla ali nizka oblačnost ostala večji del dneva. Jutri se bo ob severnem delu Jadrana pojavljala nizka oblačnost, drugje bo v glavnem jasno. V prvem delu dneva bo ponekod po nižinah megla.

Gorski svet
Danes bo delno jasno, popoldne zlasti na vzhodnem delu države občasno pretežno oblačno. Pihal bo zmeren zahodni do severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 0 do 3, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno. Pihal bo rahel do zmeren zahodni do jugozahodnik. Temperatura na 1500 m približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 29. januar:
29.1.2002
Popoldne je bilo na severovzhodu in v višjih legah jasno ter za mesec januar izjemno toplo, na nekaterih meteoroloških postajah je bila izmerjena najvišja januarska temperatura od začetka meritev. V Slovenskih Konjicah se je živo srebro povzpelo do pomladanskih 21,4 stopinj C, v Jeruzalemu v Slovenskih goricah so izmerili 19,5 stopinj C, v Velikih Dolencih in Velenju 19,2 stopinj C, v Novi vasi na Blokah 18,3 stopinj C, v Mariboru 17,9 stopinj C, v Sevnem nad Litijo 16,5 stopinj C in na Vojskem nad Idrijo 13,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Wilhelmshaven | vallon