Ponedeljek, 23. november 2020, 19:57
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.1.2013

Vremenska napoved - 27. januar 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > januar > 27. 1. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 27. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.1.2013Danes bo delno jasno z občasno koprenasto oblačnostjo. Čez dan bodo najvišje temperature od -3 do 1, na Primorskem do 7 stopinj Celzija.
Preko noči se bo oblačnost zgostila.
Jutri bo oblačno. Občasno bodo manjše padavine, po nižinah deloma sneg, deloma rahel dež. Ponekod bo nevarnost poledice. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do -7, ob morju približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od -1 do 2, na Primorskem približno 5 stopinj Celzija.

V torek in sredo bo na Primorskem pretežno oblačno, ponekod lahko tudi megleno. Drugje bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Nekoliko topleje bo.


Sosednje pokrajine
Dopoldne bo še precej jasno, po nekaterih nižinah pa bo nizka oblačnost. Popoldne bo oblačnost od severozahoda naraščala. Jutri bo pretežno oblačno, zlasti v krajih zahodno in južno od nas bo rahlo deževalo ali rahlo snežilo.

Gorski svet
Danes bo v visokogorju precej jasno, ponekod v sredogorju pa v začetku oblačno ali megleno. Sredi dneva in popoldne se bo od severozahoda začela pojavljati koprenasta oblačnost, ki bo postajala vse gostejša. Čez dan bo zapihal šibak do zmeren veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa približno -6 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, občasno bo rahlo snežilo. Veter se bo obrnil na severno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov pa približno -8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 27. januar:
27.1.1952
V večjem delu Slovenije je močno snežilo, do jutra naslednjega dne je v enem dnevu v nekaterih krajih zapadlo preko pol metra snega. Pri Domu na Komni so izmerili 65 centimetrov, v Kočevski Reki in Veliki Račni pri Grosupljem 62 centimetrov, v Poljanah nad Škofjo Loko, Žireh in Špitaliču pod Menino planino 60 centimetrov, v Ljubljani 53 centimetrov in na Zgornjem Jezerskem 52 centimetrov novega snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Tanji | razgled