Četrtek, 3. december 2020, 14:23
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.1.2013

Vremenska napoved - 25. januar 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > januar > 25. 1. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 25. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.1.2013Danes in jutri bo na Primorskem pretežno jasno, drugje pa delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo severni do severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -5 do -10, na Primorskem približno 0, danes čez dan bodo najvišje temeprature od -1 do 2, na Primorskem približno 7, jutri od -5 do -2, na Primorskem približno 4 stopinje Celzija.

V nedeljo bo pretežno jasno, v prvem delu dneva bo v osrednjem delu države nekaj nizke oblačnosti. Burja na Primorskem bo oslabela in ponehala. Mrzlo bo.
V ponedeljek se bo prehodno nebo pooblačilo, ponekod bo tudi rahlo snežilo.


Sosednje pokrajine
Delno jasno bo, v krajih jugovzhodno od nas pa pretežno oblačno. V Liki in v Gorskem kotarju bo danes občasno še rahlo snežilo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala zmerna, pod Velebitom močna burja.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno in ponekod občasno megleno. Pihal bo zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -8, na višini 2500 metrov pa približno -11 stopinj Celzija.
Jutri bo v visokogorju precej jasno, ponekod v sredogorju pa megleno. Pihal bo rahel do zmeren vzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -9, na višini 2500 metrov pa približno -11 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. januar:
25.1.2001
V dobršnem delu Slovenije so bile padavine za mesec januar izjemno obilne, v veliko krajih so zjutraj naslednjega dne izmerili najvišjo 24 urno višino padavin od začetka meritev. Na Lokvah na Trnovski planoti je padlo 136 milimetrov, v Podgradu pri Ilirski Bistrici 97 milimetrov, v Postojni 87 milimetrov, v Žireh 82 milimetrov, na Gomilskem pri Polzeli 71 milimetrov, v Zgornjem Tuhinju 68 milimetrov, v Ljubljani 58 milimetrov in v Laškem 46 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Sharjah | lana