Ponedeljek, 30. november 2020, 11:47
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.1.2013

Vremenska napoved - 24. januar 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > januar > 24. 1. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 24. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.1.2013Na Primorskem bo v glavnem suho, delno se bo nebo zjasnilo, krepila se bo burja, popoldne, zvečer in v prvi polovici noči bo zmerna do močna. Drugje bo oblačno, občasno bo rahlo snežilo, nekoliko pogosteje v vzhodni Sloveniji. Zapihal bo severovzhodnik. Temperature bodo približno 0, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.
Jutri bo na Primorskem precej jasno, pihala bo zmerna burja. Drugje bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v osrednji in jugovzhodni Sloveniji pretežno oblačno. V Beli krajini in na Kočevskem lahko občasno še naletava sneg. Pihal bo severovzhodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do -4, v alpskih dolinah do -8, na Primorskem približno 4, čez dan bodo najvišje temperature od -2 do 1, na Primorskem do 6 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo pretežno jasno, po nižinah osrednje in jugovzhodne Slovenije bo v prvem delu dneva nizka oblačnost. Na Primorskem bo še pihala zmerna burja, ki bo v nedeljo slabela.


Sosednje pokrajine
Danes bo oblačno, v krajih zahodno od nas bo v glavnem suho, v Kvarnerju bo občasno deževalo, drugje v sosednjih pokrajinah pa snežilo. Jutri bo pretežno jasno, v krajih jugovzhodno od nas pa pretežno oblačno. Tam bo občasno še rahlo snežilo. Ob severnem delu Jadrana bo ob dneva pihala zmerna, pod Velebitom močna burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno z občasniim sneženjem. Pihal bo zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na 2500 približno -10 stopinj Celzija.
Jutri bo v visokogorju precej jasno, ponekod v sredogorju pa megleno. Pihal bo zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -9, na 2500 približno -12 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 24. januar:
24.1.1942
Jutro je bilo, tako kot prejšnje dni, zelo mrzlo. V Babnem Polju je minimalni termometer pokazal minus 33,4 stopinj C, v Dolenjem Medvedjem selu pri Trebnjem se je temperatura spustila vse do minus 33,0 stopinj C, v Kranjski Gori do minus 24,8 stopinj C, v Ljubljani do minus 24,6 stopinj C in v Mislinji do minus 24,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Venice | planina