Ponedeljek, 30. november 2020, 11:57
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.1.2013

Vremenska napoved - 22. januar 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > januar > 22. 1. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 22. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.1.2013Popoldne bo v glavnem oblačno. Sneženje v notranjosti Slovenije bo oslabelo in do večera v glavnem ponehalo. Ob morju bodo še nastajale krajevne plohe. Temperature bodo od -1 do 2, na Primorskem, kjer bo pihala rahla burja, do približno 9 stopinj Celzija.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod po nižinah bo večji del dneva megla ali nizka oblačnost. Zjutraj bodo najnižje temperature od -6 do -1, ob morju približno 3, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 3, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.

V četrtek bo oblačno. Občasno bo rahlo snežilo, po nižinah Primorske pa rahlo deževalo. Zapihala bo zmerna burja. V petek bo še pretežno oblačno, vendar suho.


Sosednje pokrajine
V sosednjih krajih bo oblačno, ob Jadranu in v Furlanski nižini bo občasno deževalo, drugje čez dan v glavnem rahlo snežilo. Jutri bo v krajih severozahodno od nas delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. Zlasti v Kvarnerju in Gorskem Kotarju bodo občasno še krajevne padavine.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s sneženjem. V sredogorju bo pihal rahel vzhodnik, višje pa jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na 2500 približno -10 stopinj Celzija.
Jutri bo v visokogorju delno jasno z zmerno oblačnostjo, v sredogorju pa v glavnem oblačno in ponekod megleno. V visokogorju bo pihal rahel jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na 2500 približno -10 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 22. januar:
22.1.1910
Neobičajno močno sneženje v zahodnem delu Slovenije, ki se je začelo prejšnji dan, je ponehalo. Po nižinah je bilo zjutraj dan prej še kopno, zjutraj naslednjega dne pa so v Žireh namerili 92 centimetrov, v Cerknici 75 centimetrov, v Škofji Loki 70 centimetrov, v Kranju 65 centimetrov in v Postojni 50 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ningbo | marmolada bing