Četrtek, 3. december 2020, 14:12
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.1.2013

Vremenska napoved - 18. januar 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > januar > 18. 1. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 18. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.1.2013Popoldne bo pretežno oblačno, sneženje bo do večera ponehalo, v zahodnih krajih se bo delno zjasnilo. Burja na Primorskem bo ponehala. Temperature bodo približno 0, na Primorskem do 6 stopinj Celzija.
Jutri bo zjutraj v glavnem jasno, ponekod po nižinah bo megla ali nizka oblačnost. Čez dan bo od zahoda oblačnost povečala. V višjih legah bo pihal jugozahodnik. Zvečer bo ponekod na Notranjskem in v hribih severne Primorske rahlo snežilo. Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do -9, na planotah Notranjske in v alpskih dolinah do -13, ob morju malo pod 0, čez dan bodo najvišje temperature -4 do 2, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

V nedeljo bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo do večera dvignila na približno 1500 m nadmorske višine. Najmanj padavin bo v vzhodni Sloveniji. Zjutraj bo po dolinah s temperaturo pod lediščem nevarnost poledice. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo. V ponedeljek bo oblačno, občasno bo še deževalo.


Sosednje pokrajine
Danes bo pretežno oblačno bo, zlasti v notranjosti Hrvaške bo občasno še snežilo. V krajih zahodno od nas se bo jasnilo. Burja ob severnem delu Jadrana bo slabela. Jutri bo v začetku precej jasno, po nekaterih nižinah pa oblačno ali megleno. Čez dan se bo zlasti v krajih zahodno in južno od nas nebo pooblačilo, proti večeru bo v alpskem delu Furlanije - Julijske krajine in v Gorskem Kotarju rahlo snežilo, v bližini morja pa rahlo deževalo.

Gorski svet
Danes dopoldne bo oblačno, občasno tudi megleno, zlasti v Savinjskih Alpah in na Pohorju bo še rahlo snežilo. Popoldne bo v glavnem brez padavin, v Julijcih in zahodnih Karavankah se bo delno zjasnilo. Pihal bo zmeren veter severne do vzhodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -6, na 2500 približno -11 stopinj Celzija.
Jutri bo zjutraj precej jasno z nekaj visoke koprenaste oblačnosti. Sredi dneva in popoldne se bo koprenasta oblačnost gostila, oblačno in megleno pa bo v južnem predgorju Julijskih Alp in v Notranjskih hribih. Proti večeru bo tam pričelo rahlo snežiti. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -5, na 2500 približno -6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 18. januar:
18.1.2000
Po mrzlem jutru se je čez dan ob sončnem in vetrovnem vremenu v nekaterih krajih izjemno močno segrelo. Na Letališču Brnik se je temperatura z jutranjih minus 10,1 stopinj C povzpela do 12,6 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu z minus 10,6 stopinj C do 9,1 stopinj C, v Lescah z minus 8,0 stopinj C do 11,5 stopinj C, v Postojni z minus 10,2 stopinj C do 8,2 stopinj C, in v Ljubljani z minus 5,8 stopinj C do 12,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Yeongheungdo | izlet