Sobota, 5. december 2020, 00:06
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
17.1.2013

Vremenska napoved - 17. januar 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > januar > 17. 1. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 17. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 17.1.2013Danes bo v glavnem oblačno, v notranjosti Slovenije bo občasno snežilo. Na Primorskem bo delno jasno, pihala bo zmerna do močna burja, ki se bo popoldne okrepila.
Jutri bo pretežno oblačno, zlasti v vzhodni Sloveniji bo občasno še rahlo snežilo. Popoldne bodo padavine v glavnem ponehale, od zahoda se bo počasi nebo zjasnilo. Veter bo oslabel. Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do -5, v alpskih dolinah do -9, čez dan bodo najvišje temperature približno 0, na Primorskem do 7 stopinj Celzija.

V soboto bo zjutraj v glavnem jasno in zelo mrzlo, ponekod po nižinah bo megla. Čez dan se bo zmerno nebo pooblačilo. V nedeljo bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo dvignila nad 1000m nadmorske višine.


Sosednje pokrajine
Pretežno oblačno bo, zlasti v notranjosti Hrvaške bo občasno še snežilo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala zmerna do močna burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, občasno bo snežilo. Pihal bo zmeren vzhodni do severovzhodnik. Na 1500 m bo temperatura približno -8, na 2500 približno -14 stopinj Celzija.
Jutri dopoldne bo oblačno, občasno tudi megleno, zlasti v Savinjskih Alpah in na Pohorju bo še rahlo snežilo. Popoldne bo v glavnem brez padavin, v Julijcih in zahodnih Karavankah se bo delno zjasnilo. Pihal bo rahel do zmeren veter v glavnem vzhodne smeri. Na 1500 m bo temperatura približno -7, na 2500 približno -11 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 17. januar:
17.1.1964
Nad osrednjim delom Evrope je bilo središče močnega anticiklona, pri nas je bil tlak neobičajno visok. V notranjosti Slovenije je tlak, preračunan na morski nivo, ob 7. uri zjutraj znašal približno 1046 hPa, v Kopru pa 1042 hPa.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Alkmaar | abc hiker