Ponedeljek, 30. november 2020, 20:55
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
16.1.2013

Vremenska napoved - 16. januar 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > januar > 16. 1. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 16. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 16.1.2013Popoldne bo oblačno. Sneženje se bo v notranjosti Slovenije še nekoliko okrepilo, na Primorskem pa bodo padavine v glavnem ponehale. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja. Burja bo lahko ponekod delala zamete.
Jutri bo pretežno oblačno, v notranjosti Slovenije bo občasno še snežilo. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -5 do 0, na Primorskem približno 3, čez dan bodo najvišje temperature malo pod 0, na Primorskem približno 7 stopinj Celzija.

V petek bo dopoldne pretežno oblačno, v vzhodni Sloveniji bo občasno še rahlo snežilo. Popoldne bodo padavine ponehale, od zahoda se bo počasi nebo zjasnilo. Burja na Primorskem bo slabela. V soboto bo zjutraj v glavnem jasno in zelo mrzlo, ponekod po nižinah bo megla. Čez dan se bo zmerno nebo pooblačilo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo tudi oblačno s padavinami. Na celini bo snežilo. Ponekod ob severnem delu Jadrana bodo padavine ponehale. Pihala bo zmerna do močna burja. Jutri bo pretežno oblačno, občasno se bodo še pojavljale padavine, na celini bo snežilo. Najmanj padavin bo ob Jadranu. Pihala bo zmerna do močna burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno. Dopoldne bo od jugozahoda ponovno začelo snežiti, popoldne se bodo padavine še nekoliko okrepile. V visokogorju bo pihal zmeren jugovzhodni veter, v sredogorju pa zmeren vzhodni do severovzhodnik. Na 1500 m bo temperatura približno -6, na 2500 -11 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, občasno bo še snežilo. Pihal bo zmeren vzhodni do severovzhodnik, le v visokogorju bo dopoldne še pihal rahel do zmeren jugovzhodni veter. Na 1500 m bo temperatura približno -7, na 2500 približno -13 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 16. januar:
16.1.1960
Po sneženju so zjutraj v nekaterih krajih na jugozahodnem delu države namerili neobičajno veliko višino snežne odeje. Na Kozini je bilo 38 centimetrov, v Ilirski Bistrici 32 centimetrov, v Neblem v Goriških brdih 20 centimetrov in v Ajdovščini 16 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Crotone | hochfeiler