Sreda, 2. december 2020, 01:12
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.1.2013

Vremenska napoved - 11. januar 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > januar > 11. 1. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 11. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.1.2013Danes in jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Ponekod po nižinah bo zjutraj in del dopoldneva megla. Danes zvečer bo na Primorskem začela pihati rahla burja in bo jutri dopoldne ponehala.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do -4, na planotah Notranjske in v alpskih dolinah do -7, danes čez dan bodo najvišje temeprature od 1 do 6, na Primorskem do 10, jutri od 0 do 4, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

V nedeljo bo oblačno, padavine se bodo od jugozahoda razširile na vso Slovenijo. Na Primorskem bo rahlo deževalo, drugje rahlo snežilo.
V ponedeljek bo na Primorskem deževalo, v notranjosti države pa snežilo. Proti večeru bodo padavine oslabele in zvečer v vzhodni Sloveniji prehodno ponehale. Na Primorskem bo pihala burja.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes in jutri delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Ponekod po nižinah bo danes zjutraj in deloma dopoldne megla. Danes zvečer bo ob severnem delu Jadrana začela pihati rahla, pod Velebitom zmena burja, ki bo jutri dopoldne ponehala.

Gorski svet
Danes bo zjutraj nekoliko več oblačnosti, čez dan se bo delno zjasnilo. V visokogorju bo pihal rahel do zmeren zahodnik, v sredogorju dopoldne šibak južni veter, popoldne pa bo začel pihati severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na 2500 pa približno -9 stopinj Celzija. Zvečer pa se bo še nekoliko ohladilo.
Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. V visokogorju bo pihal zmeren severozahodnik, v sredogorju pa bo popoldne začel pihati šibak jugozahdni veter. Še ohladilo se bo, na 1500 m bo temperatura od -5 do -8, na 2500 približno -13 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. januar:
11.1.1979
Slovenijo je čez dan prešel sekundarni ciklon, na morski nivo preračun zračni tlak je padel pod 990 hPa. V Portorožu je bil najnižji tlak 985 hPa, v Novem mestu 986 hPa, v Ljubljani in na Letališču Maribor pa 987 hPa.

11.1.1987
Predvsem v zahodni Sloveniji je drugi dan zmerno do močno snežilo, od jutra prejšnjega do jutra naslednjega dne se je snežna odeja v glavnem odebelila za 40minus 80 centimetrov; tudi drugje po Sloveniji je zapadlo precej snega. Na meteoroloških postajah Vogel in Nanos-Ravnik se je višina snega v 48 urah povečala za 90 centimetrov, na Vojskem nad Idrijo za 89 centimetrov, v Lepeni na Bovškem za 85 centimetrov, v Lučinah pri Polhovem Gradcu za 79 centimetrov, v Kobaridu za 61 centimetrov, v Volčjem Potoku pri Kamniku za 59 centimetrov in na Vrhniki za 49 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Andeok-myeon | kamera