Nedelja, 29. november 2020, 05:46
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
10.1.2013

Vremenska napoved - 10. januar 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > januar > 10. 1. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 10. januar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 10.1.2013Popoldne bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Temperature bodo od 5 do 10 stopinj Celzija.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Popoldne se bo od severozahoda delno zjasnilo. Zvečer bo na Primorskem zapihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 4, ob morju 6, čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V soboto bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. V prvem delu dneva bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo pihala rahla burja. V nedeljo bo oblačno, padavine se bodo od jugozahoda razširile na vso Slovenijo. Na Primorskem bo rahlo deževalo, drugje rahlo snežilo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes zmerno do pretežno, v krajih južno od nas bo občasno rahlo deževalo. Jutri bo pretežno oblačno, ponekod v krajih vzhodno od južno od nas bodo občasno padavine, po nižinah zlasti kot dež. Popoldne se bo v krajih zahodno in severno od nas delno zjasnilo.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in ponekod megleno. V Notranjskih hribih bo občasno rahlo snežilo. Pihal bo zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na 2500 pa približno -6 stopinj Celzija.
Jutri v prvem delu dneva bo zmerno do pretežno oblačno, popoldne se bo delno zjasnilo. Pihal bo zmeren zahodni veter, popoldne bo v sredogorju zapihal severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na 2500 pa približno -9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 10. januar:
10.1.1992
Predvsem na vzhodnem delu države je bilo jutro neobičajno toplo za sredino zime. V Novem mestu so ob 7. uri zjutraj namerili 10,2 stopinj C, v Celju je bilo 9,6 stopinj C, v Murski Soboti 9,1 stopinj C, v Ljubljani in Kočevju pa 8,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Wairoa | hike