Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:23
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.12.2012

Vremenska napoved - 8. december 2012

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 8. december 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.12.2012Popoldne bo oblačno. V južni, jugovzhodni in vzhodni Sloveniji bo do večera še snežilo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem močna burja. Temperature bodo od -3 do -7, na Primorskem do 3 stopinje Celzija.
Jutri bo jasno. Ponekod bo še pihal severni do severovzhodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od -8 do -3, v alpskih dolinah do približno -13, čez dan bodo najvišje temperature od -3 do 0, na Primorskem do 5 stopinj Celzija.

V ponedeljek zjutraj bo v glavnem jasno. Čez dan se bo od severa nebo pooblačilo, popoldne bo ponekod rahlo snežilo. V torek bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Še naprej bo mrzlo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo oblačno s sneženjem, ki bo najmočnejše v krajih južno in jugovzhodno od nas. Ob Jadranu bo pihala močna burja. Padavine bodo do večera ponehale, le v hribovitem delu Hrvaške bo tudi preko noči še občasno snežilo. Jutri bo jasno in mrzlo, burja ob Jadranu bo oslabela.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s sneženjem. Pihal bo močan severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -9, na višini 2500 metrov pa približno -14 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno. Še bo pihal okrepljen severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -6, na višini 2500 metrov pa približno -12 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 8. december:
8.12.1978
V nekaterih krajih v severozahodni Sloveniji se je dan začel z najhladnejšim decembrskim jutrom v zadnjih desetletjih. V Ratečah se je več kot noči ohladilo do minus 21,2 stopinj C, na Planini pod Golico do minus 19,6 stopinj C, na Hrušici pri Jesenicah do minus 18,2 stopinj C in v vasi Krn v Zgornjem Posočju do minus 13,5 stopinj C. Popoldne je v nižjih predelih Primorske začelo snežiti, sneženje je več kot noči ponehalo. Zjutraj naslednjega dne so v Komnu na Krasu izmerili 15 centimetrov snega, v Ajdovščini 12 centimetrov, v Novi Gorici 11 centimetrov, v Vedrijanu in v Kubedu 7 centimetrov ter na meteorološki postaji Portorož Beli Križ 3 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Sapsido | lana