Ponedeljek, 24. januar 2022, 08:16
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
7.12.2012

Vremenska napoved - 7. december 2012

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 7. december 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 7.12.2012Popoldne se bo od zahoda nebo pooblačilo. Zvečer bo v zahodnih krajih že rahlo snežilo, le ob morju bo zlasti deževalo. Čez dan bodo najvišje temperature od -3 do 3, na Primorskem do 5 stopinj Celzija.
Preko noči se bo sneženje okrepilo in razširilo nad vso Slovenijo, le po nižinah Primorske bo deloma snežilo, deloma deževalo.
Jutri bo oblačno s sneženjem, ki bo čez dan slabelo in do večera od zahoda ponehalo. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem močna burja. Temperature bodo od -3 do -7, na Primorskem približno 1 stopinje Celzija.

V nedeljo se bo od zahoda nebo zjasnilo, še bo mrzlo. Ponekod bo še pihal severni do severovzhodnik. V ponedeljek zjutraj bo v glavnem jasno, jutro bo mrzlo. Čez dan se bo od severa nebo pooblačilo in popoldne bo ponekod rahlo snežilo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo oblačnost od zahoda naraščala. Proti večeru bodo severno Italijo, Istro in Kvarner že zajele padavine. Tudi po nižinah blizu morja bo ponekod snežilo. Jutri bo oblačno s sneženjem, snežilo bo tudi ponekod ob Jadranu, kjer bo pihala močna burja.

Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno jasno, čez dan pa bo oblačnost povečala. Krepil se bo zahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -9, na višini 2500 metrov pa približno -14 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno s sneženjem. Pihal bo močan severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -8, na višini 2500 metrov pa približno -13 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 7. december:
7.12.1955
V sredogorju in v nekaterih krajih na vzhodnem delu države je bilo za mesec december neobičajno toplo. Na Miklavžu na Gorjancih (969 m) se je temperatura povzpela do 15,9 stopinj C, na Planini pod Golico (1050 m) so izmerili 15,1 stopinj C, v Mariboru 14,8 stopinj C in pri Domu na Komni (1520 m) 13,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Namhae | flickr hike