Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.12.2012

Vremenska napoved - 30. december 2012

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2012 > december > 30. 12. 2012
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 30. december 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.12.2012Danes in jutri bo precej jasno. Po nekaterih nižinah bo preko noči in dopoldne megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod lahko zadržala večji del dneva. Preko noči bo na Primorskem prehodno ponovno zapihala rahla burja, ki bo jutri ponehala.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -7 do -1, v krajih z burjo približno 4, čez dan bodo najvišje temperature v krajih z dolgotrajnejšo meglo približno 0, drugje od 3 do 7, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.

V torek se bo na Primorskem in Notranjskem ter delu osrednje Slovenije nebo pooblačilo, drugje bo še jasno z meglo po nižinah v jutranjih urah. V višjih legah in ponekod po nižinah bo pihal jugozahodnik. V sredo bo oblačno. Na vzhodnem delu države bo v glavnem suho, drugje bodo občasno padavine, po nižinah v glavnem kot rahel dež.


Sosednje pokrajine
Pretežno jasno bo, ponekod po nižinah bo zlasti v prvem delu dneva megla ali nizka oblačnost.

Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo rahel do zmeren veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.
Jutri bo jasno. Zjutraj bo pihal rahel vetr vzhodnih smeri, popoldne in zvečer se bo nekoliko okrepil jugozahodni veter. Na 1500 m bo približno 0, na 2500 pa približno -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 30. december:
30.12.1968
Predvsem na Gorenjskem je bilo jutro rekordno mrzlo za mesec december in tudi čez dan je temperatura ostala globoko pod lediščem. Na Letališču Brnik se je ohladilo na minus 22,6 stopinj C, v Ratečah in Žireh na minus 21,4 stopinj C, v Radovljici na minus 19,8 stopinj C in v Ljubljani na minus 15,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Pearly Beach | formenton