Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:56
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.12.2012

Vremenska napoved - 3. december 2012

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 3. december 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.12.2012Popoldne bo pretežno jasno. Najvišje dnevne temperatre bodo od 0 do 5, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.
Preko noči bo še pretežno jasno, ponekod bo nastala megla.
Jutri v prvem delu dneva se bo ponovno nebo pooblačilo, sredi dneva in popoldne bodo padavine zajele vso državo. Ponekod po nižinah bo v začetku deževalo, zvečer in v noči iz torka na sredo pa v glavnem snežilo. Zlasti v severovzhodni Sloveniji in v višjih legah bo pihal jugozahodnik, zvečer pa bo prehodno zapihal severovzhodnik, na Primorskem burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do -6, v alpskih dolinah do -10, ob morju malo nad 0, čez dan bodo najvišje temperature od -1 do 4, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

V sredo in četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. V gorah bodo možne snežne plohe. V prvem delu dneva bo ponekod po nižinah megla.


Sosednje pokrajine
Danes bo večinoma jasno vreme, le ponekod po nižinah bo lahko megleno. Jutri se bo od jugozahoda nebo pooblačilo, padavine bodo zajele vse sosednje pokrajine. Po nižinah bo v začetku deževalo, zvečer in v noči iz torka na sredo v glavnem snežilo.

Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo zmeren, v visokogorju močan severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -5, na višini 2500 metrov pa približno -13 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno s sneženjem. Pihal bo zmeren do močan jugozahodni veter, proti večeru se bo veter obrnil na severovzhodno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa približno -8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. december:
3.12.1966
Do 7. ure zjutraj je v nekaterih krajih v višje ležečih predelih padlo preko 200 milimetrov padavin v preteklih 24 urah. V Ukancu v Bohinju so namerili 269 milimetrov, v Lepeni v Zgornjem Posočju 234 milimetrov, v Revenovšah nad Idrijo 228 milimetrov, v Plužni pri Bovcu 205 milimetrov, na Zgornjem Jezersko 166 milimetrov in v Solčavi 135 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Annaba | planina