Ponedeljek, 24. januar 2022, 17:46
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.12.2012

Vremenska napoved - 27. december 2012

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2012 > december > 27. 12. 2012
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 27. december 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.12.2012Preko noči se bo oblačnost povečala, prehodno bo zlasti v jugovzhodni Sloveniji možen rahel dež.
Jutri bo v začetku pretežno oblačno, vendar v glavnem brez padavin. Čez dan se bo od severozahoda postopno nebo zjasnilo. Ponekod bo pihal okrepljen severnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 5, ob morju do 8, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 9, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo v glavnem jasno. V prvem delu dneva bo po nekaterih nižinah megla, ki se lahko ponekod zadrži tudi večji del dneva.


Sosednje pokrajine
Preko noči in jutri dopoldne bo v krajih južno in vzhodno od nas pretežno oblačno, zlasti v Kvarnerju in Gorskem Kotarju bo občasno deževalo. Čez dan se bo povsod nebo zjasnilo, ob Jadranu bo začela pihati burja.

Gorski svet
Danes bo precej jasno, le občasno zmerno oblačno. Pihal bo zmeren veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.
Jutri dopoldne bo v začetku zmerno do pretežno oblačno, zlasti na Pohorju bo nad 1200 m lahko občasno rahlo snežilo. Čez dan se bo nebo zjasnilo, najprej v Julijskih Alpah. Dopoldne bo veter šibak, popoldne pa bo zapihal okrepljen severnik, ki bo močan predvsem v visokogorju in vzdolž Karavank. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 27. december:
27.12.1993
V večjem delu vzhodne Slovenije je do jutra zapadlo največ novega snega v mesecu decembru po letu 1950. Na Šentilju v Slovenskih goricah so izmerili 50 centimetrov novega snega, v Mariboru in Gornji Radgoni ga je zapadlo 45 centimetrov, na Kobilju ob meji z Madžarsko 43 centimetrov, v Kočevju 39 centimetrov, v Lendavi 33 centimetrov in v Novem mestu 30 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Caorle | lana