Ponedeljek, 24. januar 2022, 07:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
23.12.2012

Vremenska napoved - 23. december 2012

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2012 > december > 23. 12. 2012
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 23. december 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 23.12.2012Popoldne bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, zlasti v severovzhodnih in vzhodnih krajih občasno pretežno oblačno. Na Primorskem se bo zadrževala nizka oblačnost. Najvišje temperature bodo od 3 do 9 stopinj Celzija.
Jutri bo v jugozahodni in delu osrednje Slovenije pretežno oblačno, drugje precej jasno. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. V višjih legah in ponekod po nižinah bo pihal jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 2, ob morju približno 4, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 11 stopinj Celzija.

V torek bo od zahoda več oblačnosti, na severovzhodu bo še deloma jasno. Zlasti v hribovitem svetu zahodne in južne Slovenije bo pričelo deževati. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. V sredo v prvem delu dneva se bo dež okrepil in razširil nad vso Slovenijo ter zvečer in v noči iz srede na četrtek ponehal.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih severno in vzhodno od nas pretežno oblačno. V Alpah bo deževalo, nad približno 2000 metri pa snežilo. Drugje v sosednjih pokrajinah bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Jutri bo več oblačnosti zlasti v hribovitem svetu zahodno in južno od nas, drugje bo večinoma jasno vreme.

Gorski svet
Danes bo delno jasno. Zlasti v vzhodnih Karavankah in na Pohorju bo občasno več srednje in visoke oblačnosti, v hribovju severne Primorske bo megleno. Pihal bo rahel do zmeren veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura čez dan približno 5, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.
Jutri bo jasno, zlasti v zahodnem in južnem predgorju Julijcev zaradi nizke oblačnosti tudi megleno. Jugozahodnik se bo čez dan krepil in bo ponekod močan. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 23. december:
23.12.2006
Nad osrednjim, zahodnim in južnim delom Evrope se je raztezalo območje visokega zračnega tlaka, pri nas so bile izmerjene zelo visoke vrednosti. V Ljubljani je znašala najvišja vrednost na morski nivo preračunanega tlaka 1044 hPa, v Mariboru 1043 hPa, v Novem mestu 1041 hPa in v Portorožu 1037 hPa.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Gwangju | video