Ponedeljek, 24. januar 2022, 17:10
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.12.2012

Vremenska napoved - 22. december 2012

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2012 > december > 22. 12. 2012
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 22. december 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.12.2012Danes bo na Primorskem in v višjih legah precej jasno, po nižinah pa bo v glavnem megleno ali oblačno. Čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 3, na Primorskem do približno 9 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v severovzhodnih krajih občasno pretežno oblačno, nebo pooblačilo se bo tudi na Primorskem. V prvem delu dneva bo ponekod po nižinah megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do 2, ob morju približno 4, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 9 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo v jugozahodni in delu osrednje Slovenije pretežno oblačno, drugje precej jasno. V višjih legah in ponekod po nižinah bo pihal jugozahodnik. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla.
V torek se bo nebo pooblačilo, v zahodni in osrednji Sloveniji bo pričelo deževati. Pihal bo jugozahodnik.


Sosednje pokrajine
V Istri, Kvarnerju in sosednjih pokrajinah Italije bo danes pretežno jasno, drugje oblačno. Jutri bo v krajih severno in vzhodno od nas pretežno oblačno. V Alpah bo deževalo, nad približno 2000 metri pa snežilo. Drugje v sosednjih pokrajinah bo jutri delno jasno.

Gorski svet
Danes se bo postopno nebo zjasnilo. Veter v visokogorju bo čez dan prehodno oslabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura čez dan približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -6 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno. V vzhodnih Karavankah in na Pohorju bo občasno več srednje in visoke oblačnosti, v hribovju severne Primorske bo megleno. Na višini 1500 metrov bo temperatura čez dan približno 5, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 22. december:
22.12.1969
Večji del Slovenije je prekrivala debela snežna odeja, v zatišnih krajih je bilo jutro izjemno mrzlo, v nekaterih krajih najhladnejše decembrsko v zadnjih 100 letih. V Murski Soboti se je ohladilo do minus 27,6 stopinj C, v Ambrusu na Dolenjskem do minus 25,5 stopinj C, v Blagušu v Slovenskih goricah do minus 24,8 stopinj C, na Pragerskem do minus 24,7 stopinj C, v Kočevju do minus 23,4 stopinj C in v Šmarju-Sapu do minus 22,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Fife Ness | abc hiker