Ponedeljek, 24. januar 2022, 16:59
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.12.2012

Vremenska napoved - 2. december 2012

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 2. december 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.12.2012Danes bo oblačno. Padavine se bodo popoldne nekoliko okrepile in zajele vso Slovenijo. Po nižinah Primorske bo deževalo, drugje bo v glavnem snežilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od -1 do 3, na Primorskem od 5 do 9 stopinj Celzija.
Preko noči bodo padavine postopno ponehale, od severa se bo pričelo jasniti. Burja na Primorskem bo oslabela in ponehala.
Jutri bo v glavnem jasno, le ponekod po nižinah bo v prvem delu dneva megleno. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do -6, v alpskih dolinah do -10, ob morju malo nad 0, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 5, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V torek se bo ponovno nebo pooblačilo, sredi dneva in popoldne bodo padavine zajele vso državo. Ponekod po nižinah bo v začetku deževalo, zvečer in v noči iz torka na sredo pa v glavnem snežilo.
V sredo zjutraj bodo padavine ponehale, čez dan se bo delno zjasnilo.


Sosednje pokrajine
Danes bo oblačno, popoldne se bodo padavine razširile na vse sosednje pokrajine. Ob Jadranu in po nižinah severne Italije bo deževalo, drugje v glavnem snežilo. Burja ob severnem delu Jadrana se bo popoldne in zvečer prehodno nekoliko okrepila. Jutri bo večinoma jasno vreme, le ponekod po nižinah bo megleno.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno. Že dopoldne bo občasno rahlo snežilo, popoldne pa se bo sneženje okrepilo. V sredogorju bo pihal rahel vzhodni, v visokogorju pa zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -5, na višini 2500 metrov pa približno -10 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno. Pihal bo zmeren, v visokogorju tudi okrepljen severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -5, na višini 2500 metrov pa približno -12 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. december:
2.12.1976
Nad Evropo je bil neobičajno globok in obsežen ciklon, pri nas je bil izmerjen najnižji zračni tlak po letu 1950. V Novem mestu je popoldne tlak, preračunan na morski nivo, padel na 967 hPa, na Letališču Maribor na 968 hPa, v Ljubljani in Portorožu pa na 969 hPa.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Antisiranana | bivak