Ponedeljek, 24. januar 2022, 08:45
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
15.12.2012

Vremenska napoved - 15. december 2012

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2012 > december > 15. 12. 2012
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 15. december 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 15.12.2012Danes bo oblačno. Dopoldne bo deževalo zlasti v zahodni polovici države, popoldne pa postopno tudi na severovzhodu, kjer pa bo padavin malo. Ponekod bo pihal jugozahodni veter, ob morju pa dopoldne jugo. Popoldne bo veter slabel. Čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 10, ob morju približno 12 stopinj Celzija.
Zvečer bo dež postopno ponehal in preko noči se bo oblačnost trgala, vendar bo marsikje po nižinah nastala megla ali nizka oblačnost. Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Ponekod po nižinah bo večji del dneva megla ali nizka oblačnost. Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do 2, ob morju približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 8, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.

V ponedeljek in torek bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Ponekod po nižinah bo megla ali nizka oblačnost.


Sosednje pokrajine
Danes bo oblačno. Dopoldne bo deževalo zlasti v zahodni Hrvaški in v sosednjih pokrajinah Italije, popoldne pa tudi drugje po sosednjih pokrajinah. Ponekod bo pihal jugozahodni veter, ob severnem delu Jadrana jugo. Preko noči bo dež ponehal in jutri bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod po nižinah tudi megleno.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megelno s padavinami, le na Pohorju inv vzhodnih Karavankah bo dopoldne še v glavnem brez padavin. Meja sneženja se bo čez dan dvignila do nadmorske višine približno 1400 m. Pihal bo močan jugozahodnik, ki bo popoldne počasi slabel in se zvečer obračal v severozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov približno -2 stopinji Celzija.
Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri, v visokogorju pa razmeroma šibak zahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov približno -5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 15. december:
15.12.1986
Močno sneženje v višje ležečih predelih zahodne in severne Slovenije. Zjutraj naslednjega dne so na meteorološki postaji Vojsko nad Idrijo izmerili 65 centimetrov, v Logatcu 56 centimetrov, na Otoku pri Cerknici 49 centimetrov, na Planini pod Golico 47 centimetrov in v Ljubnem ob Savinji 40 centimetrov snega. Oseminštirideset ur prej na nobeni od naštetih postaj ni bilo snežne odeje.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Playas | vallon