Ponedeljek, 24. januar 2022, 17:06
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.12.2012

Vremenska napoved - 1. december 2012

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 1. december 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.12.2012Popoldne bo na Primorskem delno jasno, drugje pretežno oblačno in v glavnem suho. Burja bo oslabela. Čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, dopoldne bo še v glavnem brez padavin, popoldne pa se bodo padavine razširile na vso Slovenijo in v noči iz nedelje na ponedeljek ponehale. Na Primorskem bo deževalo, drugje v glavnem snežilo. Zvečer se bo burja ponovno okrepila. Zjutraj bodo najnižje temperature -4 do 0, na Primorskem približno 4, čez dan bodo najvišje temperature od -2 do 2, ob Primorskem do 7 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo delno jasno, burja na Primorskem bo dopoldne oslabela. V torek bo oblačno, popoldne bodo ponovno padavine, tudi po nižinah bo v glavnem snežilo.


Sosednje pokrajine
Danes bo pretežno oblačno, popoldne bo v notranjosti Hrvaške občasno še rahlo snežilo, drugje bo v glavnem brez padavin. Ob Jadranu bo pihala rahla burja. Jutri bo oblačno, popoldne se bodo padavine razširile na vse sosednje pokrajine, ob Jadranu bo deževalo, drugje snežilo.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno, zjutraj bo ponekod še rahlo snežilo. Popoldne se bo oblačnost trgala. Pihal bo rahel vzhodni veter. Na 1500 bo -5, na 2500 približno -9 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem oblačno, občasno tudi megleno, popoldne bo snežilo. Pihal bo rahel vzhodni veter. Na 1500 bo -5, na 2500 približno -9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. december:
1.12.1976
V višje ležečih predelih zahodne in severne Slovenije je močno deževalo, v visokogorju pa močno snežilo. Do 7. ure zjutraj naslednjega dne so na nekaterih meteoroloških postajah izmerili več kot 200 milimetrov padavin v enem dnevu. V Lepeni na Bovškem je padlo 291 milimetrov, v Revenovšah nad Idrijo 268 milimetrov, v Ukancu 224 milimetrov, v Čepovanu 198 milimetrov in na Zgornjem Jezerskem 172 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Van Dyks Bay | formenton