Petek, 28. januar 2022, 04:32
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.11.2012

Vremenska napoved - 8. november 2012

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 8. november 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.11.2012Danes in jutri bo precej jasno, občasno bo na nebu le nekaj koprenaste oblačnosti. Danes popoldne bo ponekod zapihal jugozahodnik. Zjutraj in del dopoldneva bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se lahko jutri pojavi tudi ob morju.
Zjutraj bodo najnižje temperature do -1 do 4, na planotah Notranjske in v alpskih dolinah približno -3, čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 13, na Primorskem približno 15 stopinj Celzija.

V soboto se bo na zahodnem delu države postopno nebo pooblačilo, proti večeru bo tam že rahlo deževalo. Drugje bo še deloma jasno, krepil se bo jugozahodnik.
V noči iz sobote na nedeljo se bo dež na zahodnem delu države okrepil in v nedeljo razširil nad vso Slovenijo. Pihal bo južni veter, ob morju jugo.


Sosednje pokrajine
Precej jasno bo, zlasti vzhodno od Slovenije občasno zmerno oblačno. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla.

Gorski svet
Danes bo pretežno jasno z nekaj koprenaste oblačnosti Pihal bo rahel do zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.
Jutri bo pretežno jasno. Pihal bo rahel do zmeren zahodni do severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 8. november:
8.11.2006
V nekaterih krajih po nižinah je bil dnevni temperaturni hod neobičajno velik. V Kočevju se je ogrelo z minus 3,1 stopinj C na 17,4 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu z minus 4,8 stopinj C na 15,3 stopinj C, v Dobličah pri Črnomlju z minus 1,0 stopinj C na 18,8 stopinj C, na Letališču Brnik z minus 2,8 stopinj C na 16,4 stopinj C in v Murski Soboti z minus 3,4 stopinj C na 15,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Philadelphia PA | flickr hike