Nedelja, 23. januar 2022, 00:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
6.11.2012

Vremenska napoved - 6. november 2012

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 6. november 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 6.11.2012Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastajale bodo krajevne plohe, ob morju lahko tudi zagrmi.
Jutri bo pretežno jasno, popoldne bo v vzhodni Sloveniji zmerno oblačno. V prvem delu dneva bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost.
Zjutraj bodo najnižje temperature do -2 do 2, v alpskih dolinah do -6, na Primorskem približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 11, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo v glavnem jasno, v prvem delu dneva bo po nižinah megla ali nizka oblačnost.


Sosednje pokrajine
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Pojavljale se bodo krajevne plohe, ob morju tudi posamezne nevihte. Jutri bo pretežno jasno, čez dan se bo v krajih severno in vzhodno od nas zmerno nebo pooblačilo.

Gorski svet
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, občasno ponekod tudi megelno. Čez dan se bodo pojavljale krajevne plohe. V visokogorju bo pihal rahel do zmeren zahodni severozahodnik, nižje pa šibak severovzhodnik. Na 1500 m bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov -6 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno. Pihal bo rahel do zmeren zahodni do severozahodnik. Nekoliko se bo otoplilo, na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 6. november:
6.11.1973
Čez dan je v večjem delu države zmerno do močno deževalo, več kot noči se je ohladilo in meja sneženja se je spustila do nižin. Na Revenovšah na Idrijskem so izmerili 209 milimetrov, v Kalu nad Kanalom 162 milimetrov, v Dolenjem Jezeru pri Cerknici 159 milimetrov, na Kozini pri Sežani 136 milimetrov, v Poljanah nad Škofjo Loko 114 milimetrov in na Pokojišču pri Vrhniki 104 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Deokjeokdo | hiking