Nedelja, 23. januar 2022, 00:25
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.11.2012

Vremenska napoved - 3. november 2012

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 3. november 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.11.2012Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Zlasti v višjih predelih zahodne Slovenije bo pretežno oblačno, občasno bo že rahlo deževalo. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 18 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, dež v zahodni Sloveniji se bo popoldne krepil in širil v osrednjo Slovenijo. Možne bodo tudi nevihte. Na severovzhodu bo še deloma jasno in v glavnem brez padavin. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 5 do 10, v alpskih dolinah približno 2, ob morju približno 13, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 14, na vzhodnem delu države in ob morju do 19 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo deževno, padavin bo največ na zahodnem delu države države, nastanejo lahko še nevihte. Jugo ob morju se bo dopoldne prehodno okrepil. Dež bo v noči iz ponedeljka na torek oslabel, meja sneženja se bo spustila na 800 m. V torek dopoldne bo dež ponehal, popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo v krajih zahodno od nas pretežno oblačno, občasno bo deževalo v Gorskem Kotarju ter v alpskem delu severne Italije, padavine se bodo jutri čez dan okrepile.

Gorski svet
Danes bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Drugje bo pretežno oblačno, vrhovi bodo v glavnem v oblakih. Zlasti v hribih med zahodnim in južnim delom Julijskih Alp ter Snežnikom bodo občasno rahle padavine. Meja sneženja se bo dvigala in bo popoldne med 1800 in 2100 metri. Pihal bo zmeren do močan jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na 2500 pa približno 0 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, vrhovi bodo v glavnem v oblakih. Zlasti v hribih med zahodnim in južnim delom Julijskih Alp ter Snežnikom bodo občasno padavine, ki se bodo čez dan krepile, lahko tudi zagrmi. Meja sneženja se bo dvigala in bo popoldne med 2200 in 2400 metri. Pihal bo zmeren do močan jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura 6, na 2500 pa 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. november:
3.11.1970
Za mesec november je bilo predvsem v severni in severovzhodni Sloveniji zelo toplo. V Svečini v Slovenskih goricah se je temperatura povzpela do 22,5 stopinj C, v Zgornji Ščavnici in Podgradju so namerili 22,4 stopinj C, v Mariboru 21,2 stopinj C, v Gornjem Gradu 19,7 stopinj C in celo v Ratečah je bilo 19,5 stopinj C.

3.11.1972
Izjemno toplo novembrsko popoldne na Primorskem. V Braniku se je ogrelo do 24,3 stopinj C, v Vedrijanu do 24,0 stopinj C, v Biljah pri Novi Gorici do 23,7 stopinj C, v Dragonji do 22,1 stopinj C in v Tolminu do 21,7 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Mahe | dolomites bing