Nedelja, 23. januar 2022, 00:14
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.11.2012

Vremenska napoved - 21. november 2012

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2012 > november > 21. 11. 2012
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 21. november 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.11.2012Danes bo na Primorskem delno jasno, burja bo slabela. Drugje bo oblačno ali megleno, občasno bo ponekod rosilo. Čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 10, na Primorskem do približno 15 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku delno jasno in po nižinah oblačno ali megleno. Popoldne bo oblačnost povečala. Zlasti v Vipavski dolini bo še pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 6, čez dan bodo najvišje temperature bodo podobne današnjim.

V petek bo v glavnem oblačno, v prvem delu dneva bo ponekod rahlo deževalo. V soboto bo zmerno do pretežno oblačno, v prvem delu dneva bo po nižinah megla.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah Italije in ob severnem delu Jadrana bo danes delno jasno, drugje bo oblačno in v glavnem brez padavin. Burja ob severnem delu Jadrana bo slabela. Jutri bo v začetku delno jasno in po nekaterih nižinah megleno, čez dan bo oblačnost od zahoda naraščala.

Gorski svet
Danes bo v visokogorju delno jasno, drugje pa oblačno in megleno. Meja oblačnosti bo na približno 2200 m nad morjem. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinja C.
Jutri bo marsikje v gorah delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ponekod v sredogorju pa je še lahko oblačno ali megleno. Pihal bo rahel jugovzhodni, v visokogorju pa jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 21. november:
21.11.1971
Prejšnji večer se je nebo zjasnilo, zaradi sveže snežne odeje pa se je v mirni in jasni noči v nekaterih krajih na Notranjskem in Dolenjskem zelo močno ohladilo - sledeče jutro je bilo izjemno mrzlo. V Babnem Polju so izmerili minus 26,8 stopinj C, v Novi vasi na Blokah je termometer pokazal minus 26,0 stopinj C, v Ambrusu minus 21,5 stopinj C, na Rakitni minus 21,4 stopinj C, v Šmarju-Sapu minus 18,1 stopinj C in v Postojni minus 17,3 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Seonyundo | lana