Nedelja, 23. januar 2022, 00:19
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.11.2012

Vremenska napoved - 11. november 2012

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2012 > november > 11. 11. 2012
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 11. november 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.11.2012Danes bo na vzhodem delu države še delno jasno. Drugje bo oblačno. V začetku bo deževalo zlasti v zahodni Sloveniji, popoldne pa se bo obilno deževje razširilo na Notranjsko, del osrednje Slovenije in območje Karavank ter Kamniško - Savinjskih Alp. Zlasti ob morju bodo možne nevihte. Pihal bo južni do jugozahodnik, ob morju jugo. Čez dan bodo najvišje temperature danes od 12 do 17, ob morju približno 20 stopinj Celzija.
Preko noči in jutri bo oblačno z lokalno obilnimi padavinami, le na vzhodem delu države bo dežja manj. Možne bodo krajevne nevihte. Temperature bodo od 7 do 14, na Primorskem od 15 do 18 stopinj Celzija.

V noči iz ponedeljka na torek bo dež oslabel in v torek čez dan povsod ponehal. Popoldne se bo na Primorskem jasnilo, zapihala bo rahla burja. V sredo bo na Primorskem in v gorah precej jasno, na Primorskem bo pihala rahla burja. Drugje se bo večino dneva zadrževala nizka oblačnost.


Sosednje pokrajine
Danes bo vzhodno od Slovenije še delno jasno, drugje pa v glavnem oblačno z občasnim dežjem, ki bo pogostejši in obilnejši v hribih severne Italije. Jugo ob Jadranu se bo krepil. Jutri bo oblačno z lokalno obilnimi padavinami. Možne bodo krajevne nevihte.

Gorski svet
Danes bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju še delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, vendar višji vrhovi bodo lahko v oblakih. Drugje bo oblačno in megleno s padavinami, ki bodo pogostejše in obilnejše v zahodnih Julijskih Alpah. Meja sneženja se bo dvignila do nadmorske višine približno 2500 m. Pihal bo močan južni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno z obilnimi padavinami. Meja sneženja bo na približno 2400 metrih. Pihal bo zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. november:
11.11.1977
Neobičajno, v veliko krajih rekordno topel novembrski dan v višjih legah. V Ambrusu na Dolenjskem se je živo srebro povzpelo na 24,0 stopinj C, na Miklavškem hribu nad Celjem pa s 23,1 stopinj C ni bilo dosti hladneje. V Kleniku pri Vačah so izmerili 21,0 stopinj C, v Babnem Polju 20,0 stopinj C, v Postojni 19,8 stopinj C, na Zgornjem Jezerskem 19,1 stopinj C in na Kredarici 11,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Isola Marinetta | hiking